Kocaelispor’un Golcüsü Oğulcan Çağlayan Okullarda Coşkuyla Karşılandı
Kocaelispor’un yıldız golcüsü Oğulcan Çağlayan, okullarda coşkuyla karşılandı. Gençler, futbol tutkusunu paylaşarak Oğulcan ile unutulmaz anlar yaşadı. Spora ve başarıya ilham veren bu buluşmayı kaçırmayın!
Kocaelispor’un Golcüsü Okullarda Yıldız Gibi Karşılandı
Süper Lig yolunda liderliğini sürdüren Kocaelispor’un çocuklara yönelik etkinlikleri, okullarda yeşil-siyah bir hava estiriyor. Takımın etkileyici golcüsü Oğulcan Çağlayan, öğrencilere gösterilen yoğun ilgi ve coşkulu karşılama ile adeta bir yıldız gibi karşılandı. Öğrencilerin, milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella’ya yönelik hazırladığı ilginç mesajlar dikkat çekti: “Uzaklarda arama…”
Trendyol 1. Lig’de liderlik koltuğunda oturan Kocaelispor, genç nesillere futbol sevgisini aşılamak amacıyla düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. ‘Bu şehirde çocuklar Kocaelispor’u tutar’ sloganıyla yola çıkan Kocaelispor, bu kez takımın golcü oyuncularından Oğulcan Çağlayan ile birlikte okulları ziyaret etti. İzmit ilçesindeki İzmit Ortaokulu ve Hızır Reis İlkokulu’nun ardından, Derince ilçesindeki Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de uğrayan Oğulcan’a olan ilgi gözlerden kaçmadı.
Okullar, Oğulcan’ı karşılamak için bayraklar ve pankartlarla donatıldı. Öğrenciler, yüzlerini yeşil ve siyaha boyayarak Kocaelispor’a olan sevgilerini gösterdiler. Hem Kocaelispor’a, hem de Oğulcan’a olan sevgilerini ifade etmekle kalmayıp, Montella’ya başka golcü aramaması gerektiğinin de mesajını verdiler.
“Milli Takıma Veririz Ama Başka Takıma Asla”
İmza almak ve fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışan öğrenciler, farklı koreografilerle de görsel bir şölen sundular. Ziyaret sırasında meşaleler ve sis bombalarıyla renkli anlar yaşandı. Oğulcan, davullar eşliğinde coşkulu bir karşılama ile okula girdi. Pankart ve dövizlerde şu ifadeler öne çıktı:
- ‘Uzaklarda arama Vincenzo Montella, milli takıma veririz ama kimselere vermeyiz’
- ‘Bu şehirde çocuklar Kocaelispor’u tutar’
- ‘Vazgeçilmiyor’
- ‘Ruhumuzla Seviyoruz’
- ‘Burası Kocaeli, buradan çıkış yok’
- ‘Burası Basra değil, İzmit Körfezi’
- ‘İzmit’in çocuğu herkese yeter’
- ‘Enkazlardan çıkıp sevdik seni’
- ‘Vincenzo Montella’
- ‘Taht kurmuşsun kalbimizde’
Oğulcan Çağlayan, öğrencilere beklediğinden çok daha fazla ilgi gösterildiğini belirterek, çeşitli hediyelerle onların gönlünü kazandı. Kocaelispor Kulübü Organizasyon Müdürü Mehmet Açık’ın organize ettiği etkinlikte, Kocaelispor yöneticileri Rafet Kırgız, Orhan Dönmez ve Serkan Bulut’un yanı sıra, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Kerem Erman ve tribün lideri Miraç Çartay da yer aldı. Öğrencilerle buluşma organizasyonunda Kocaelispor rüzgarı estikçe estikçe, golcü futbolcudan şampiyonluk sözü alan çocuklar, Oğulcan ile birlikte üçlü çektirmeyi de ihmal etmediler.
Öğretmenlere de konuk olan Oğulcan ve Kocaelisporlu misafirler, tüm idarecileri ve öğretmenleri maçlarda görmek istediklerini dile getirdiler. Öğretmenler, okullarındaki etkinlikten duydukları mutluluğu ifade ederken, Kocaelispor’un bu şehirde çok önemli bir değer olduğunun altını çizdiler. “Bundan sonra öğrencilerimizle birlikte maçlara gelmek için özen göstereceğiz” dediler. Yıldız gibi karşılanan Oğulcan Çağlayan, izdiham nedeniyle okuldan çıkmakta zorlandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / GÖNÜL EFE – Spor Oğulcan Çağlayan Yerel Haberler Milli Takım Kocaeli Derince Futbol Yaşam Spor Kaynak: Haberler.com