DOLAR 32,5160
EURO 34,8278
ALTIN 2.425,61
BIST 9.705,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Koca Koca Yalanlar final bölümünde neler olacak?

30.10.2018
A+
A-

Koca Koca Yalanlar’ın final bölümünde; Ahmet’le evlenmeyi hedefleyen Sude’nin hamile olduğu yalanını söylemesi ile Ahmet’in, Sude’den ayrılma plânları suya düşer. Bunu öğrenen Müjgansa Ahmet’ten uzaklaşmakta kararlıdır. Öte yandan Erdem’le Ahmet’in, Müjgan için birbirleriyle olan rekabeti sürmektedir.Nilgün, kendisini yıllarca aldatan Şahin’den intikamını acı bir şekilde alır. Canan, yakın arkadaşının yaptıklarından haberdar olduğu için Osman’ı da sorumlu tutmaktadır ve bu yüzden onunla evlenmeyi çok istemesine karşın teklifini reddeder.

Ahmet’i nikah masasına oturtmak isteyen Sude, hamile olduğu yalanını söylüyor! Nilgün, kocası Şahin’in kendisini defalarca aldattığını öğrendikten sonra tüm mal varlıklarını üzerine geçirmişti. Şahin, eşinin kendisini affetmesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu süreçte Nilgün’ün en büyük destekçileri Müjgan ve Canan olur. Öte yandan Osman, evlenme teklifini kabul etmeyen Canan’ın gönlünü almaya çalışır. Osman, Canan’ı ikna etmeye çalışırken işler istediği gibi gitmez.

Ahmet ile Müjgan’ı ise sürpriz bir haber beklemektedir. Sude, Ahmet’i kaybetmemekte kararlıdır. Hamile olduğunu söyler ve Ahmet ile evlenmek için tüm kozlarını kullanır.
Koca Koca Yalanlar, final bölümüyle salı 20.00’de Kanal D’de!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.