DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 21°C

KOBİ’ler için Samsung kampanyası başladı!

08.10.2019
A+
A-

MediaMarkt sık sık duyurduğu kampanyalarla müşterilerinin uygun fiyatlarla teknolojiye ulaşmalarını sağlıyor. Son kampanya da doğrudan kurumsal müşterilere hitap ediyor. Samsung akıllı telefon modelleri 13 Ekim tarihine kadar uygun fiyatlarla satın alınabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak için kurumsal müşterilerin ticari kredi kartlarını kullanmaları yeterli. Kampanya kapsamında yalnızca akıllı telefonlar değil Samsung markalı tablet modelleri de satın alınabiliyor. Ayrıca satın alma gerçekleştirenlere fiyatı 20 TL olan Samsung Knox Konfigüratör Setup Edition da hediye ediliyor. Knox’un, Samsung markalı akıllı telefonlarda güvenliği sağlayan bir mobil çözüm olduğunu söyleyelim.

Peki kampanya kapsamında hangi modeller yer alıyor?

Kampanyanın en tepesinde 256 GB’lik depolama alanına sahip Galaxy Note 10 Plus yer alıyor. Aynı zamanda Galaxy S10 Plus da bu kampanyada satın alınabiliyor. Diğer akıllı telefon modelleri ise şu şekilde sıralanıyor; Galaxy A70, Galaxy A50, Galaxy A30, Galaxy A20, Galaxy A10s, Galaxy A10, Galaxy M10, Galaxy A2.

Kampanyadaki tablet modelleri de aşağıdaki gibi sıralanıyor:

Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S5e
Samsung Galaxy Tab A 2018
Samsung Galaxy Tab A SM-P580
Samsung Galaxy Tab A 2019
Samsung Galaxy Tab E
Samsung T290

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.