DOLAR 32,3633
EURO 34,6915
ALTIN 2.392,12
BIST 10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Klima satın alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Bu videoda bir MediaMark mağazasının yolunu tuttuk ve “Klima satın alırken nelere dikkat etmek gerekiyor…

26.07.2020
A+
A-

Herhangi bir MediaMarkt mağazasına girdiğinizde sizleri güler yüzlü çalışanlar karşılıyor. İşinin uzmanı olan bu çalışanlar, sizlere seçmeniz gereken klima konusunda yardımcı oluyor hem de MediaMarkt’ın avantajlarından bahsediyor. Bizler de bu videomuzda sizlere bu süreci en ince detayına kadar anlattık ve işin uzmanına sorularımızı da sorduk.

Klima satın alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Klima satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, odanızın büyüklüğü. Odanızın büyüklüğüne göre güçlü bir klima almanız gerekiyor. Ayrıca odanızın güney yada kuzey cephesine bakıp bakmadığı da almanız gereken klimanın gücünü etkileyen unsurlar arasında. Kullanıcısını mutsuz edecek bir klima satın almamanız için MediaMarkt mağazalarındaki uzmanlar sizlere yardımcı oluyorlar.

Diğer dikkat etmeniz gereken noktalar ise klimanın sahip olduğu enerji tasarrufu sınıfı ve klimanızın sahip olduğu modlar. Enerji sınıfına göre daha az yada fazla enerji tüketen klimalar bulunuyor. Ayrıca yatak odasına alacağınız bir klimanın, size uygun soğutma ve ısıtma modlarına sahip olması da oldukça önemli. İşte tüm bu detaylar ve merak edilenleri MediaMarkt mağazalarındaki işin uzmanına sorabilir ve kendinize en uygun klimayı satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.