DOLAR 32,2461
EURO 34,6673
ALTIN 2.397,16
BIST 10.247,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Son Bölümünde Eylem Tok’a Gönderme Yapıldı

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde, karakterler arasında Eylem Tok’a yapılan anlamlı bir gönderme dikkat çekti. Detaylar için tıklayın!

27.04.2024
A+
A-

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sibel Taşçıoğlu’nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam yayınlanan bölümünde, Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari T.C.’yi yurtdışına kaçıran anne Eylem Tok’a gönderme yapıldı.

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Son Bölümünde Eylem Tok'a Gönderme Yapıldı

Olayın Dizideki Yansıması

Olayın Dizideki Yansıması

Dizide, Ömer’in oğlu Metehan, babasının hediye ettiği lüks arabasını yarışta kaybederek Ateş’e veriyor. Arabayla gezmeye çıkan Ateş ise ormanlık alanda giderken bozulan aracı tamir etmeye çalışan insanlara çarpıyor. Olay yerinde bir kişi hayatını kaybederken Ateş de annesiyle birlikte yurt dışına kaçıyor.

Kıvılcım Karakterinden Güçlü Mesaj

Kıvılcım Karakterinden Güçlü Mesaj

Dizide Evrim Alasya’nın hayat verdiği Kıvılcım karakteri, programında anneye seslenerek şunları söylüyor: “Her anne baba evladını korumak ister. Ama anne baba olmak adaletsiz olmak değildir ve olmamalıdır. Birinin canı yanarken bu başkasının yanına kar kalmamalıdır. Bir çocuk bir kazaya karışmış ve çok büyük bir kazaya sebep olmuş. Çocuğunu kurtarmaya çalışarak ona iyilik yapmaya çalışan anneye sesleniyorum ‘Oğlunuzun hayatını mahvettiniz. Onu bir nefret objesi haline getirdiniz. Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz. Bu olayda tek suçlu kişi sizsiniz.”

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Son Bölümünde Eylem Tok'a Gönderme Yapıldı

İzleyiciler, Kızılcık Şerbeti’ndeki bu güçlü sahnenin sosyal medyada hızla yayılmasından dolayı ekibi tebrik ederek “Ders verici nitelikte gönderme yapıldı” yorumunda bulundu.

Eylem Tok Olayı ve Gelişmeler

Eylem Tok Olayı ve Gelişmeler

İstanbul Eyüpsultan’da 1 Mart günü arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba, lüks ciple çarpan sürücü kaçtı. Kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kazayı yapan aracın sürücüsü ise yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur’un, 17 yaşındaki oğlu T.C. çıktı. Eylem Tok ve oğlunun olay gecesinde Mısır’a kaçtığı ortaya çıktı. Ülkenin gündemine oturan anne ve oğlu daha sonra ABD’ye kaçmış hatta gezdikleri esnada gülerken görüntülenmişlerdi.

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Son Bölümünde Eylem Tok'a Gönderme Yapıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.