DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kim Var? Müzikal Tiyatroyla Malatya’da Sanatın Şifa Gücü

Malatya’da Müzikal Tiyatro ile sanatın şifa gücünü keşfedin; kim var sorusunun öyküsü, müzik ve sahneyle hayat bulan bir deneyim.

27.03.2026
A+
A-

Malatya’da Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kim Var? projesi kapsamında oluşturulan etkinlikte bir müzikal tiyatro sahnelendi. Abdülkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek etkileyici bir sanat deneyimi sundu.

Etkinlik öncesinde, lise öğrencilerinin hazırladığı resim sergisinin açılışı yapıldı ve bu açılışa Vali Yardımcısı Talat Tabur katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ise deprem yaşamış bir kentte sanatın iyileştirici gücünün yalnızca bir etkinlik olmadığını, şehrin yeniden ayağa kalkmasının temel göstergesi olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından orkestrayla birlikte koroda performans sergileyen öğrenciler, AK Parti İstanbul Milletvekili, besteci, şair ve piyanist Yücel Arzen Hacıoğulları ile eşlik eden kısa bir konser ve tiyatro gösterisi sundular. Gösteri, marş ve türkülerin seslendirilmesiyle renkli bir paylaşım halinde tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.