Kim Milyoner Olmak İster’de Şok An: Selin’in İlk Soruda Yaşadığı Hayal Kırıklığı
Kim Milyoner Olmak İster’de Selin’in ilk soruda yaşadığı hayal kırıklığını merakla izleyin; gerilim dolu anlar ve sürprizler sizi bekliyor.
Oktay Kaynarca’nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında dün akşam izleyenler şaşırtan bir vedaya tanık oldu. Yarışmacı koltuğuna oturan Selin Kuranoğulları, şaşkınlığı erken yaşadı ve ilk soruda yaptığı basit bir matematik hatasıyla baraja yaklaşamadı.
“Yarısı 4 olan sayının yarısı kaçtır?” şeklindeki soruya verdiği cevap, kısa sürede şaşkınlıkla karşılandı. Mantık hatasını hemen fark eden yarışmacı, trivia dünyasında konuşulan bir anı olarak kayda geçti. Neden sonra ise doğru cevabın 4 olduğunun ortaya çıkmasıyla stüdyoda bir sessizlik hakim oldu.
Sonuç olarak Selin, bu yanlış yanıtıyla yarışmadan ödül kazanamadan ayrıldı ve stüdyoda hafif bir hayal kırıklığı rüzgârı esti. Olayın ayrıntıları Ensonhaber tarafından paylaşıldı.