DOLAR 32,2614
EURO 34,7479
ALTIN 2.395,36
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Kilo Almak İçin Neler Yapmalıyız?

27.06.2020
A+
A-

KILO ALMAK için uğraşan ırk devamlı sağlıksız dediğimiz besinleri yiyerek kilo alacaklarını zannederler. Bu usul epeyce yanlış ve sağlıksızdır. ŞIŞMANLAMAK istiyorsanız kulağınızı bize verin. Sizin için kilo dinç kilo almak için neler yapabileceğinizi araştırdık.

KİLO ALDIRAN SAĞLIKLI BESİNLER

ŞIŞMANLAMAK için dinç ve dengeli bir şekilde beslenilmelidir. Vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri çokça tüketmek gerekir. Jurnal beslenmenizde yediğiniz yemeklerin dışında 300-400 kalori daha fazladan beslenmeniz gerekir.

ŞIŞMANLAMAK için hayvansal gıdaları tüketebilirsiniz. Yalnız bu besinleri tüketirken yağ oranlarının da fazla olduğunu unutmayın. Nebati yağlar tüketebilirsiniz. Bu bitkisel yağları aniden yok aralıklı tüketmek daha yararlı olacaktır. Yumurta, patates, balık yağı, yulaf ezmesi, ananas suyu ve ceviz tüketebilirsiniz.

YÜKSEK KALORİLİ BESİNLER TERCİH EDİN

Tüketeceğiniz yüksek kalorili besinler tez kilo aldıracaktır. Elde Etmek istediğiniz kiloların belirlenmiş bir düzeyde ve oranda alınması önemlidir. Çelimsiz olan kişiler daha tez hastalanabilir.

Cılız olan halk müziği bambaşka sağlık problemleri yaşayabilir. Kaslardaki kuvvetsizlik, ciltteki sorunlar, saç ve tırnaklarlar da bağdaşmazlık ve adet problemleri zayıf insanların yaşadığı sağlık durumu problemlerinden bazılarıdır.

İLİşKİLİ HABERLER İnsan Sağlığı İçin En Faydalı Besin!

İnsan Sağlığı İçin En Yararlı Gıda!

Bir Haftada 3 Kilo Vermenin Sırrı

Bir Haftada 3 Kilo Vermenin Sırrı

Hamilelikte İdeal Kilo Alımı Ne Olmalıdır?

Hamilelikte İdeal Kilo Alımı Ne Olmalıdır?

Bu Besini Fazla Yemek Kilo Aldırıyor

Bu Besini Artı Yemek Kilo Aldırıyor

İLİşKİLİ GALERİLER Bunlar Size Kilo Aldırıyor!

Bunlar Size Kilo Aldırıyor!

Şaşırtıcı Ama Üzülmekte Faydalı!

Şaşırtıcı Fakat Üzülmekte Yardımcı!

Ananasın Faydaları Nelerdir?

Ananasın Faydaları Nelerdir?

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.