DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kilis’te Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Kilis’te motosiklet ve otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili detaylar ve güncel gelişmeler için haberimizi takip edin.

30.07.2025
A+
A-

Kilis’te meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı ve iki yaralanma olayı gerçekleşti. Olay, Yaşar Aktürk Mahallesi’nde, Hasan Özüberk Caddesi üzerinde meydana geldi. Otomobil sürücüsü A.B.R., yönetimindeki 27 LL 004 plakalı araç, B.Ç. yönetimindeki 79 ACB 838 plakalı motosikletle dikkatsiz bir şekilde çarpıştı. Kaza sırasında her iki araç da ciddi şekilde hasar gördü ve kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile yanındaki M.S. yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hızla hastaneye sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü ve yanında bulunan M.S., Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ekipleri, kazanın oluş nedenini araştırmak üzere olay yerinde incelemelerini başlattı. Trafikteki bu tür kazaların önüne geçmek amacıyla, sürücülerin dikkatli ve kurallara uygun hareket etmeleri önem taşımaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.