DOLAR 32,3787
EURO 35,0516
ALTIN 2.326,54
BIST 9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Kerem Bürsin’den Farah Zeynep Abdullah’a ‘domates’ yanıtı!

14.10.2022
A+
A-

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Bürsin’e, Farah Zeynep Abdullah’ın, “Erkek oyuncuların yanına domates seçermiş gibi partner seçiyorlar” sözleri hakkındaki düşünceleri soruldu.

Konuyla alakalı konuşan Kerem Bürsin, “Farah, bence çok doğru söylemiş ama bu durum sadece bizim sektörümüzde ve ülkemizde yaşadığımız bir sorun değil. Diğer sektörlerde de, diğer ülkelerde de aynı problemler ile karşılaşılıyor. Bence hoş değil bu durum. Kimseyi de eleştirmek istemem ama piyasımızda toksik erkekler var, hala çalışıyorlar. Böyle şeylere önem vermemiz lazım. Yurt dışından ülkemize yatırım yapan platformlar var. Irkçılık vs. gibi durumlara çok dikkat ediyorlar. Erkek oyuncuların partnerlerini seçmesini ve yapımcı firmanın işine karışmasını doğru bulmuyorum” dedi.

“ÇOK ŞAŞIRIYORUM”

Bürsin, “Bence herkesin seçmelere katılması gerek. Yurt dışında konumun ve popülariten ne olursa olsun seçmelere katılmak zorundasın çünkü iş başlamadan önce enerji ve uyumuna bakıyorlar. Türkiye’de bunun olmamasına ben çok şaşırıyorum” ifadelerini kullandı.

“TEPKİMİ GÖSTERDİM”

Geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı yönündeki iddialar karşısında açıklama yapan ve söylentileri reddeden oyuncu, “Evet, arkadaşımla alakasız bir şekilde haber yapıldı. Ben de tepkimi gösterdim” şeklinde konuştu.

“BU KONU ÇOK HASSAS”

Kerem Bürsin, Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi’nin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle eski aşkıyla yaptığı görüşmenin hatırlatılması üzerine, “Daha önce de söylediğim gibi; bu konu çok hassas. Lütfen bu konulara girmeyelim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.