DOLAR 32,2807
EURO 34,8264
ALTIN 2.410,33
BIST 10.275,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Kendini canlı yayında mezara gömdüren sihirbaz 5 ton ağırlığındaki toprağın altında 2 dakika 50 saniye kalmayı başardı

İngiliz sihirbaz Steven Frayne, bilinen adıyla Dinamo, canlı yayında yaptığı tehlikeli gösteriyle izleyicilerin nefesini kesti. 1,8 metre derinliğindeki mezara uzanan Frayne’nin üzerine yaklaşık beş tonluk toprak döküldü ve yaklaşık üç dakika boyunca mezarda kaldı. Frayne, son beş yılının büyükannesinin kaybı nedeniyle zor geçtiğini ve bu olağanüstü gösteriyi yapmasının motivasyonunun büyükannesinin kaybı olduğunu belirtti.

16.12.2023
A+
A-

Sihirbaz Dynamo, izleyicilerin nefesini kesen bir gösteride 1.8 metre derinliğindeki mezara gömülüp üzerine beş ton toprak döküldü. Üç dakika süren meydan okumadan sağ çıkarak şaşırttı. Dynamo, büyükannesini kaybetmenin acısıyla geçen beş yılda, ona duyduğu sevginin kendisini bu tehlikeli gösteri için motive ettiğini ifade etti. “Dynamo is Dead” adlı şovunu 2020’den bu yana ilk kez televizyona taşıdı

Dinamo, lakaplı İngiliz sihirbaz Steven Frayne’nin şuana kadar yaptığı en tehlikeli gösteri izleyicilerin nefesini kesti.

Canlı yayında, 1,8 metre derinliğindeki mezara uzanan Frayne’nin üzerine yaklaşık beş tonluk toprak döküldü.

Mezarın içinde yaklaşık yaklaşık üç dakika kalmayı başaran Frayne, toprağı deşip mezardan çıkmayı başardı.

Frayne, 2020 yılından itibarenbu yana ilk kez TV’ye çıktı. Yaptığı şovun programına ise’Dynamo is Dead’ ismini verdi.

Gösteride Dynamo, kepçe tarafından kazılan 1.8 metrelik mezara uzanıyor. Daha sonra kepçe üzerine beş ton ağırlığında toprak döküyor.

Seyirciler, gösterinin sonucunu nefeslerini keserek bekledi.

2 dakika 50 saniye sonra Frayne, topraktan bir yol açarak mezardan nefes nefese ve yorgun bir şekilde çıkmayı başardı.

Doldurulduktan sonra zamanlayıcı, toprakta sürünerek tek kaçış yolunu bırakmaya başladı.

40 yaşındaki sihirbaz, biraz geçmişi hakkında konuştu ve büyükannesi Nan Nellie Walsh’i kaybetmenin hayatındaki en büyük acılardan biri olduğunu ve büyükannesinin kaybetmesinin kendisini bu olağanüstü gösteriyi yapması için motive ettiğini söyledi.

Büyükannesini kaybettiği için son beş yılının kabus gibi geçtiğini büyükannesinin hayatta kendisini koşulsuz seven tek kişi olduğunu söyleyen Frayne, ölüme meydana okuyan bu tehlikeli gösteriyi, toprağın altından sağ çıkmamayı göze alarak yaptığını söyledi.

?

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.