DOLAR 32,5633
EURO 34,9936
ALTIN 2.449,25
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kendi web sitenizi yapmak ister misiniz?

17.05.2018
A+
A-

Bu işe sıfırdan başlamak gözünüzü korkutmasın. Temelden başlayarak hiç bu konuyu bilmeyenleri bile ileri seviyeye taşıyabilecek bu kurs için tek yapmanız gereken şey, gerekli olan yazılımları ücretsiz olarak bilgisayarınıza kurmak olacak. 10.000’den fazla öğrenci ile Udemy’nin en çok tercih edilen eğitmenlerinden Murat Başeren tarafından hazırlanan bu tamamı Türkçe kapsamlı eğitimi bir kez satın aldığınız zaman ömür boyu erişim hakkınız bulunuyor.

 

Udemy tarafından fırsat dolu bir kampanya ile başlatılan web geliştirme kursunda, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden izleyebileceğiniz 59 saatlik video, 3 makale, 106 yardımcı kaynak, tek bir satın alım ile ömür boyu erişim, mobilden sınırsız erişim ve bitirme sertifikası elde edebileceksiniz. Üstelik, sadece 29.99 TL fiyat ile bu imkanlara sahip olabileceksiniz

Udemy’nin sunduğu web geliştirme eğitimi ile neler kazanabilirsiniz?

Sıfırdan başlayarak uygulamalı olarak, özenle ve sizi hedefinize en kısa sürede hazırlayacak şekilde konuları oluşturulmuş bir web geliştiricisi olabilirsiniz.

Eğitimde, güncel yazılım geliştirme araçları kullanılarak hazırlanmıştır. Microsoft’un cross-platform(windows, linux, mac) geliştirme aracı olan Visual Studio Code ve Visual Studio kullanılmıştır.

Visual Studio Code ile temel web programlama bilgisi olmayan ve web geliştiricisi olmak isteyen ya da eksiklerini kapatarak kendini daha ileri seviyeye taşımak isteyenlere yönelik olarak eğitim hazırlanmıştır.

Visual Studio Code ile en hızlı şekilde her bilgisayar da yazılım geliştirmenin keyfini çıkararak, Visual Studio Code ‘u kullanmayı ve web projesi geliştirmeyi öğrenebilirsiniz.

Visual Studio Code ile Front-End tarafında gereken geliştirmeleri tamamladıktan sonra Back-End tarafında Visual Studio ve MS SQL Server ve C# yazılım dilini öğrenerek, web geliştiricisi olma yolunda daha üst bir seviyeye ulaşabilirsiniz.

Normalde 410 TL olan, bu kapsamlı Udemy eğitimine 29.99 TL avantajıyla ulaşmak için bağlantımıza tıklayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.