DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kayserispor’da genel kurul ertelendi

30.11.2019
A+
A-

Süper Lig ekiplerinden İ.M. Kayserispor’da bugün yapılacak olan genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için haftaya aynı gün ve aynı saate ertelendi.

Kongrenin yapılacağı alanda gazetecilere açıklamalarda bulunan İ.M. Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Taşçı, “Genel kurulumuz hafta ertelendi. Bu genellikle rutin bir durum, herhangi bir sebebi yok. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla beraber bu saate kadar bekledik. Delege sayısında yeterli çoğunluk sağlanamadığı için haftaya erteledik. Haftaya kongremizi büyük bir coşkuyla, Kayserispor’a yakışacak bir şekilde yapacağız.

Ben 2-3 senedir yönetim kurulundayım. Yaklaşık 3-4 kongre gördüm. Kulübümüzün uygulaması bu şekilde oluyor. Liste konusunda Berna hanım bir çalışma yapıyor. Az çok da belli oldu.

Kayserispor’a yakışacak ve güçlü bir liste oldu. Herkesin onayı mutlaka alınıyor. Berna hanımın da dediği gibi bizler için belirli kriterler var. Tabi ilk önceki kriter, içinde Kayserispor sevgisinin olmasıdır. Çok ince eleyip sık dokuyor. İnşallah takımı bu zor durumdan kurtaracak güçlü bir liste oluşmak üzere. O şekilde kongreye gireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ali Göç

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.