Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın’dan Taraftarlara Açıklama
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, taraftarlarla buluşarak kulübün geleceği ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Taraftarların beklentilerine yanıt veren Açıkalın, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın’dan Açıklamalar
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, takımın son oynadığı Samsunspor maçında sergilediği performansı değerlendirirken, takımın kötü bir oyun sergilemediğini belirtti. Açıkalın, taraftarların yaşadığı hayal kırıklığını anladığını ifade etti.
Taraftarların Teknik Direktör Sinan Kaloğlu‘nu istifaya davet etmesini değerlendiren Açıkalın, şunları söyledi:
- “Taraftardan fazla bizim de isyanımız var.” dedi. Başkan, takımın başarı istemek konusunda kendilerinin de aynı ölçüde isyan içinde olduğunu vurguladı.
- “Biz de takımımızın galip gelmesini istiyoruz.” ifadesiyle, yönetim olarak takımlarının başarısı için büyük çaba sarf ettiklerini dile getirdi.
- “Taraftarlarımız, bizden de fazla üzülüyor.” diyerek, taraftarların kulübe olan bağlılığının ve verdikleri emeğin önemine dikkat çekti.
- “Haklı yönleri de olabilir.” diyerek, taraftarların duygularının anlaşılabilir olduğunu belirtti.
- “Mağlupken bu tepkileri anlayışla karşılamak lazım.” diyerek, takımın kötü sonuçlar alması durumunda tepkilerin doğal olduğunu ifade etti.
- “Yönetimimizle görüşürüz, tek başımıza vereceğimiz bir karar değil.” diyerek, alınacak kararların kolektif bir şekilde yönetim kurulu ile değerlendirileceğini söyledi.
- “Sinan hoca ile bir görüşmemiz olmadı.” diyerek, teknik direktörle henüz bir görüşme yapmadıklarını ifade etti ve kulübe geçeceğini belirtti.
Başkan Açıkalın, takımın geleceği hakkında kararlı bir tutum sergileyerek, Kayserispor’un en kısa sürede toparlanıp hedeflerine ulaşmasını umduğunu söyledi.
– KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor Kayseri
Kaynak: Haberler.com