Kayseri’deki 14 Katlı Binada Yangın: 4’ü Çocuk 8 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Kayseri’deki 14 katlı binada çıkan yangında 4’ü çocuk, 8 kişi hastaneye kaldırıldı; olayla ilgili gelişmeler ve güvenlik önlemleri haberimizin güncel özeti.
Kayseri’de 14 katlı bir binanın 13’üncü katında başlayan yangın, yaklaşık 1,5 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle binada mahsur kalan 25 kişi, itfaiye aracının sepetiyle güvenli bölgeye tahliye edildi. Dumandan etkilenen vatandaşlardan 4’ü çocuk olmak üzere toplam 8 kişi hastanelere sevk edildi; diğerleri olay yerindeki ambulansta müdahale edildi.
Yangının, elektrik panosundan çıktığı ileri sürüldü. Söndürme çalışmalarının ardından itfaiye ekipleri binanın içinde ayrıntılı inceleme yaptı ve panoda zarar görmüş kablolar kameraya da yansıdı. Olay sırasında bir vatandaşın kedisiyle birlikte merdivenlerden inişi de görüntülendi.
Yangın sonrası evcil hayvanların da itfaiye ekiplerince kurtarıldığı bildirildi. Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel Kaynak: Haberler.com