Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın 2024 Yılı ‘Yılın Kareleri’ Oylamasına Katılımı
Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın 2024 Yılı ‘Yılın Kareleri’ oylamasına katılımıyla ilgili detaylar ve gelişmeler burada.
Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 2024 yılının en çarpıcı ve anlamlı karelerine ait görüntülerin yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.
Bu özel oylama, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenmiş olup, yıl boyunca yaşanan önemli olaylar ve yaşamın farklı yönlerini yansıtan fotoğrafları kapsamaktadır. Aydın, AA muhabirleri ve foto muhabirleri tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen, çeşitli kategorilerdeki toplamda yüzlerce fotoğraf arasından tercihlerini yaptı.
Oylama, Roketsan, Lifebox ve Sony gibi önde gelen kurumların katkılarıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor” ve “Günlük Hayat” olmak üzere dört ana kategoriye ek olarak, bu yıl ilk kez eklenen “Özgür Suriye” kategorisinde de fotoğraflar arasından seçim yaptı.
Kayseri Emniyet Müdürü Aydın, özellikle “Özgür Suriye” kategorisinde Emin Sansar’ın “Özgür ülkede ilk namaz” başlıklı etkileyici fotoğrafını tercih etti. Bu kare, bölgedeki özgürlük ve ibadet ruhunun yansımalarını gözler önüne seriyor.
Diğer kategorilerde ise Aydın, “Haber” kategorisinde Özkan Bilgin’in “Gece nöbeti” adlı fotoğrafını, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün “Av peşinde” isimli çalışmasını, “Günlük Hayat” kategorisinde ise Özkan Bilgin’in “Milyonda bir” adlı görselini, “Spor” kategorisinde ise Oğuz Yeter’in “Gol sevinci” adlı kareyi tercih etti.
Seçim yaparken zaman zaman zorlandığını belirten Aydın, bu süreçte yarışmadaki tüm muhabirleri ve foto muhabirlerini tebrik etti. Oylama sonucunda ortaya çıkan seçkin karelerin, yılın en önemli anlarını ve yaşamın farklı renklerini yansıttığını söyledi.