DOLAR 32,2868
EURO 34,7566
ALTIN 2.385,17
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kayıp kocasının sevgilisi erkek çıktı

18.10.2018
A+
A-

 Aydın Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Murat Tekin kaybolunca bir erkek sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı bugünkü programında Murat’ın erkek sevgilisi Engin Elekçi’yi ekrana çıkardı.

İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları:

ELİNDEKİ SİYAH ÇANTA

Murat Tekin, 22 Ağustos’ta kayboldu. Tekin’in kaybolduğu gün çevredeki güvenlik kameraları incelendiğinde ise elinde şüpheli bir bavulun olduğu görüldü. Şüpheli bavul, ‘İçerisinde bir tarihi eser mi var?’ sorusunu akıllara getirdi.

Murat Tekin’den haber alamayan ailesi, çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmakta buldu. Murat’ın kaçırıldığından şüphelenen ağabeyi Rasim Tekin, kardeşini iş arkadaşlarına sakallı birkaç kişinin sorduğunu ve Murat Tekin’in de onlara, “Boş verin bunlar sapık” dediğini iddia etti.

Kayıp kocasının sevgilisi erkek çıktı

class=’cf’>

Murat Tekin’in kaçırılması olayının sır perdesi hala aralanamamışken Müge Anlı, bugünkü programda Tekin’in erkek sevgilisi Engin Elekçi’yi yayına çıkardı. Konuşma engeli olan Elekçi, annesi vasıtasıyla soruları yanıtladı. Uzun zamandır Murat’ı görmediğini belirten Elekçi, canlı yayında şunları anlattı:

“Murat’ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi.”

Engin Elekçi’nin bu iddiaları karşısında Sakine Hanım, eşinin asla dışarıda içki içmediğini arada sırada evde içtiğini söyledi.

HAMİLE KADIN AŞERDİĞİ HER ŞEYİ YEMELİ Mİ? 

Hamile kadın aşerdiği her şeyi yemeli mi?Hamile kadın aşerdiği her şeyi yemeli mi? Operatör Dr. Banu Çiftçi açıklıyor… #ÇocuklarlaBirÖmür

daha fazla video için
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.