DOLAR 32,5490
EURO 34,7341
ALTIN 2.492,91
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Katliamın 18. yılında Trump’tan ortalığı karıştıran paylaşım

13.09.2019
A+
A-

ABD’de 11 Eylül 2001’de ikiz kulelere gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırılarının üzerinden tam 18 yıl geçti.

Saldırının yıl dönümünde Beyaz Saray ve Pentagon’da anma törenleri düzenlendi. Etkinliğe ABD Başkanı Trump ile birlikte eşi First Lady Melania Trump da katıldı.


Trump’ın ‘asla unutmayacağız’ paylaşımı.

Ancak törenin ardından Trump ve Melania’nın sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı karıştırdı. İkilinin arkaları dönük şekilde üzerinde ‘Asla unutmayacağız’ yazan fotoğraflarının eleştirilme sebebi ise Melania Trump’ın ceketinin alt kısmında yer alan bir motif.


Melania Trump’ın kıyafetindeki saldırı anına benzetilen motif.

Kullanıcılar bu motifin 11 Eylül saldırıları sırasında kulelere çarpan uçakları andırdığını söyleyerek Melania’ya tepki gösterdi.

Bir Twitter kullanıcısı First Lady’nin bilinçli olarak böyle bir kıyafet seçtiğini vurgularken, bir diğeri ise “Bu sadece ceketin motifi mi yoksa Melania bizi trollüyor mu?” diye yazdı. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.