DOLAR 32,3751
EURO 34,7785
ALTIN 2.395,53
BIST 10.241,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Katlanabilir iş canavarı: Dell Latitude 7400 çözümleme Dell’in oldukça hafif mobil meslek istasyonu ile ilgili izlenimlerimizi sizlere aktarmıştık. Acilen ise sıra…

29.04.2020
A+
A-

Sosyal mesafeye uyarı ettiğimiz bu dönemde birçok meslek yeri evden çalışmaya geçmiş durumda. Bu da bilgisayarların önemini bir kez daha ortaya çıkarmış oldu. Biz de bu videomuzda Dell Latitude 7400 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar modelini masaya yatırdık.

Dilerseniz lafı daha artı uzatmadan sizleri tahlil videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

2’si 1 arada bilgisayar: Dell Latitude 7400 özellikleri

2’si 1 arada bilgisayar Dell Latitude 7400 özellikleri ile ilgili detaylara başlangıçta tasarım ve ekrandan başlayalım. 14 inçlik Full HD ekran ile gelen bilgisayarın ekranı natürel ki dokunmatik özelliğe sahip ve Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Ekranın parlaklığı 300 nit. Ekranın üstünde bulunan kızılötesi kamera ve yakın olma sensörü de emniyet konusunda öne çıkıyor. Sensör kullanıcının varlığını anlıyor ve kullanıcı, bilgisayar başından kalktığında otomatik olarak kendini kilitliyor.

Tam açılabilir menteşesi doğru bilgisayar hem tablet ayrıca de dizüstü bilgisayar olarak kendinden isteneni veriyor. Katlanabilir yapısı tamamen dört öbür mod ile bilgisayarı göstermek muhtemel.

Bilgisayarın teçhizat tarafında karşımıza Intel Core i5 8365U işlemci çıkıyor. 6 MB ön belleğe sahip 4 çekirdekli bu işlemcide 8 asistan iş parçacığı bulunuyor. Esas frekansı 1.6 GHz olan işlemcinin azami turbo frekansı 4.1 GHz hıza çıkabiliyor. 12 nm imal teknolojisi ile üretilen işlemcinin bünyesinde Intel UHD 620 grafik biriminin yer aldığını da belirtelim.

Bellek tarafında 2.133 MHz alıştırma frekansındaki 8 GB DDR3 bellek yer alıyor. Toshiba’nın NVMe özelliğine sahip 256 GB’lik M2 SSD ise depolama tarafında karşımıza çıkıyor.

Bilgisayarın sağ tarafında bizi bir adet kulaklık girişi, bir adet SD kart okuyucu, bir adet SIM kart yuvası ve keylock kilidi yer alıyor. Öteki tarafta ise USB 3.1, HDMI ve iki Thunderbolt 3 çıkışı bulunuyor.

Dell Express sorumluluk özelliği ile gelen dizüstü bilgisayar bu sayede 1 saatte yüzde 80 oranında sorumluluk olabiliyor. Standart kullanımda 24 saate değin başvuru formu sunan bilgisayar, donanımsal açıdan günlük işlerinizi yapmanızı sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.