DOLAR 32,3909
EURO 34,8250
ALTIN 2.401,44
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Katlanabilen Galaxy F’nin hedefi gençler olmayacak!

05.12.2018
A+
A-

Katlanabilir akıllı telefon kulağa oldukça hoş geliyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk örnekler gösterilse de, Samsung’un kullanıcılara nasıl bir tasarım sunacağı halen ortaya çıkmadı. Ancak, fiyat tüm bu yeniliklerin önüne geçecek gibi görünüyor.

Daha öncede belirttiğimiz gibi Galaxy F’nin 1900 ile 2500 dolar arasında bir fiyat etiketin sahip olması bekleniyor. Bu fiyat aralığındaki bir akılı telefona herkesin sahip olamayacağı tartışılmaz bir gerçek.

Bu nedenle Galaxy F’yi oldukça üst seviye bir cihaz olarak pazarlamayı planlayan Samsung, sadece bir milyon adet üretecek. Yüksek fiyat ve sınırlı sayıda üretimin bu katlanabilir telefon için oldukça iyi bir imaj oluşturacağı düşünülüyor.

Ortaya çıkan raporlarda Galaxy F için hedeflenen pazarın ilginç bir şekilde 40’lı yaşlardaki müşteriler olduğu belirtiliyor. Bunun sebebi ise gençlere kıyasla daha fazla bütçe ayırabilecek yüksek gelire sahip insanların yoğunlukta olması.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.