DOLAR 32,2503
EURO 34,6689
ALTIN 2.402,83
BIST 10.271,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Katıldığı şiir festivalinde sahnede şiir okuduğu sırada kalp krizi geçiren şair hayatını kaybetti

Uttarakhand’ın Pantnagar bölgesinde, yaşlı bir şair, G. B. Pant Tarım ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Pantnagar Kavya Mahotsav’ adlı şiir festivalinde sahnede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Şair Subhash Chaturvedi, aniden yere …

30.01.2024
A+
A-

Uttarakhand’ın Pantnagar bölgesinde, yaşlı bir şair, G. B. Pant Tarım ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Pantnagar Kavya Mahotsav’ adlı şiir festivalinde sahnede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Şair Subhash Chaturvedi, aniden yere çakıldığı anı gösteren sosyal medyada dolaşan bir video ile dikkat çekti. Olayın ardından Chaturvedi, distrikt hastanesine kaldırıldı ancak varışında ölü ilan edildi. Emekli bir muhasebe yardımcısı olan ve 2014 yılında emekli olan Chaturvedi’nin cenazesi, kökeni olan Mathura’ya götürüldü. Bu üzücü olay, Haryana’nın Bhiwani bölgesinde 22 Ocak’ta Ramlila oyununda sahnede yaşamını yitiren Harish Mehta’nın ölümüyle benzerlik gösteriyor.

Hindistan’ın Uttarakhand’ın Pantnagar bölgesinde, yaşlı bir şair katıldığı şiir festivalinde sahnede şiir okuduğu sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Pantnagar Tarım ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenen şiir festivali, cesur Hint askerlerine saygı göstermek amacıyla gerçekleştirilmiş ve ‘Pantnagar Kavya Mahotsav’ adını taşımıştı.

Şair Subhash Chaturvedi adındaki kişi, olay yerinde ölü ilan edildikten gömülmek için sonra kendi köyüne götürüldü. 2014 yılında emekli olan Chaturvedi, Pantnagar Üniversitesi’nde Muhasebe Yardımcısı olarak görev yapmış ve Jawahar Nagar’da yaşamıştı.

Benzer bir olayda, 22 Ocak’ta Haryana’nın Bhiwani bölgesinde, bir Ramlila oyununda Lord Hanuman’ı canlandıran bir adam performans sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Harish Mehta adlı kişi, performans sırasında kalp krizi geçirdiği bildirilmişti.

Kaynak: SonDakika.com / Dünya

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.