DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Kate Winslet yıllar sonra itiraf etti: Titanik’le gelen şöhret korkunçtu

Oscar’lı oyuncu Kate Winslet, Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştıkları “Titanik” filminden sonra hayatının oldukça zor olduğunu anlattı.

13.02.2024
A+
A-

11 dalda Oscar kazanan 1997 yapımı James Cameron imzalı Titanic filminde Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaşan ve Rose karakterine hayat veren Kate Winslet, filmin elde ettiği başarılarla bir Hollywood yıldızına dönüştü.

SENELER SONRA ANLATTI

Titanik’in kazandığı başarıdan sonra yer ladığı projelerle ve oyunculuk performansıyla adından söz ettiren 48 yaşındaki İngiliz yıldız Kate Winslet, Porter dergisine verdiği röportajda; Titanik’le gelen şöhretin hayatını mahvettiğini itiraf etti.

Ünlü oyuncu, o günleri “Belli bir şekilde görünmek ya da belli bir şey olmak zorundaymışım gibi hissettim ve o dönemde medyanın müdahalesi çok önemli olduğu için hayatım oldukça tatsızdı” diye anlattı.

“ÜNLÜ OLMAK KORKUNÇ BİR ŞEYDİ”

Winslet, şöhret olduktan sonra yaşadıklarıyla ilgili “Gazeteciler her zaman ‘Titanik’ten sonra her şeyi yapabilirdiniz ama yine de bu küçük şeyleri yapmayı seçtiniz’ derlerdi… ben de ‘Evet, emin olun yaptım! Çünkü, tahmin edin ne oldu, ünlü olmak korkunç bir şeydi” dedi.

Tatsız yönlerine rağmen Titanik’te oynamaktan pişman olmadığını söyleyen Kate Winslet, basın tarafından zorbalığa uğradığını şu sözlerle açıkladı:

“Dürüst olmak gerekirse kendimi oldukça zorbalığa uğramış hissettim. “Sadece ‘Tamam, bu korkunç bir şey ve umarım geçer’ diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ve kesinlikle geçti ama aynı zamanda ünlü olmak buysa, ünlü olmaya hazır olmadığımı fark etmemi sağladı, teşekkürler. Hayır, kesinlikle değil.”

“BANA NEDEN BU KADAR KÖTÜ DAVRANDILAR?”

Öte yandan Kate Winslet, daha önce verdiği röportajda; “Görünüşe göre çok şişmandım. Korkunç değil mi? Bana neden bu kadar kötü davrandılar? O kadar acımasızlardı ki. Şişman bile değildim. Zamanı geri alabilseydim, sesim bambaşka çıkardı. Gazetecilere cevap verirdim, ‘Bana böyle davranmaya kalkmayın, ben genç bir kadınım, vücudum değişiyor’ derdim. Bu, zorbalık ve taciz diyebilirim” demişti.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.