DOLAR 32,5241
EURO 34,7572
ALTIN 2.406,89
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Kate Middleton’ın yerine mi geçti? Heidi Agan’dan iddialara yanıt

Ocak ayında geçirdiği operasyon sonrası hakkında komplo teorileri üretilen Prenses Kate, kamuoyu karşısına çıkmış ancak görüntülerdekinin Galler Prensesi’ne benzerliği ile tanınan Heidi Agan olduğu iddia edilmişti. Kate Middleton’ın benzeri, komplo teorilerine yanıt verdi.

20.03.2024
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton hakkındaki komplo teorilerinden günler sonra ortaya çıktı.

“GÖRÜNTÜLERDEKİ MIDDLETON DEĞİL” İDDİASI

Ancak görüntülerdeki kişiyle ilgili spekülasyonlar yaratıldı. Prens William’ın yanındakinin Galler Prensesi Middleton olmadığı, ona çok benzeyen Heidi Agan olduğu iddia edildi.

KATE’İN BENZERİ HEIDI AGAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medya hesabı konuyla ilgili yorumlarla dolup taşan Heidi Agan sessizliğini bozdu.

Videonun çekildiği sırada nerede olduğuna dair tanık bile gösteren Heidi Agan, toplumu spekülasyon yaratmayı bırakmaya davet etti.

12 yıldır Kate’i taklit eden Agan, Windsor Çiftlik Dükkanı’nı ziyaret ettiği sırada kendisinin bir dans ve müzikal tiyatro grubunda öğretmenlik yaptığını açıkladı.

“O KİŞİ BEN DEĞİLİM”

Kenni “Kate Middleton’ın en gerçekçi kopyası” diye tanımlayan Heidi Agan, The Mirror’a şöyle konuştu:

“Bu görüntü ve karelerdeki kişilerin Kate ve William olup olmadığına dair kuşkusuz bazı spekülasyonlar dönüyor. Hatta insanlar ben olduğumu düşündükleri için sosyal medyam çılgına döndü ama öyle olmadığını biliyorum. O sırada işteydim, bu yüzden o kişinin ben olmadığını biliyorum.”

Heidi Agan, 2012’de Kate Middleton’a benzerliği keşfedildikten sonra ABD, Avustralya ve Çin’de çalıştığını söylemişti.

Hatta BBC’nin 10 yıl önceki bir haberine göre; Heidi Agan, Kate Middleton’a benzediği için etkinlik başına yaklaşık 650 sterlin kazandığı söylenmişti.

NE OLMUŞTU?

Ocak ayında karın bölgesinden bir ameliyat olduğu ve 17 Nisan’a kadar resmi görevlerine dönmeyeceği açıklanan Prenses Kate, İngiltere’de 10 Mart’ta kutlanan anneler günü için Kensington Sarayı’nın sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf paylaşmıştı.

Sosyal medya kullanıcıları, Prenses ve çocuklarının yer aldığı fotoğrafın üzerinde oynandığını belirterek fotoğrafın gerçek olmadığını iddia etmişti.

Birçok uluslararası haber ajansı fotoğrafı yayımdan kaldırmış ve abonelerine fotoğrafı kullanmama çağrısı yapmıştı.

Fotoğrafın gerçek olmadığı iddialarına Kensington Sarayı, bir gün sonra yanıt verirken Prenses Kate, amatör bir fotoğrafçı olarak fotoğraf düzenleme uygulamalarını denediğini ve görseldeki hataların kendine ait olduğunu ifade etmişti.

Sosyal medyada ise Galler Prensesi’nin sağlık durumunun kötü olmasından Prens William’la boşanmak üzere olduklarına kadar çeşitli spekülasyonlar yer almıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.