DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Kassandra Bez Nedir? Kassandra Kumaş Özellikleri Nelerdir?

22.04.2020
A+
A-

Özel hammaddesi ile ipliklerden üretimi gerçekleştirilen kassandra kumaş, dayanıklı yapısı ve rahatlığı ile manâlı bir potansiyele sahiptir. Geniş bir başvuru formu alanına sahip olmasının yanı sıra, her zevke hitap eden ortak görsel ve kalite sağlamaktadır.

Kassandra Kumaş Nedir?

Tekstil bez grubunda yer alan ve günümüz modern türler arasında yer alan kumaşa kassandra kumaş denmektedir. Bilhassa çağdaş tarzı yansıtan öbür ürünler için çok sık değerlendirilir. Bu da paralel olarak genç nesle hitap eden ürünler kapsamına girmektedir. Yani daha fazla genç nesle yönelik olan mahsul seçenekleri için kullanılan kumaş türleri aralarında bulunuyor. Farklı yapısı ile en trend kumaş türlerinin başında gelmektedir.

Kassandra Bez Özellikleri Nelerdir?

Kassandra bez sunduğu özellikler ile beraber farklı ürünler için sık sık kullanılan kumaş türlerinden biridir.

– Dirençli bir yapıya sahiptir.
– Genç tür için çağdaş bir yapı sunar.
– Parlak ve havalıdır.
– Uzun yıllar kullanılabilir.
– Değişik renk ve desenlerle bir araya getirilebilir.

Modern dünyanın vazgeçilmez bez çeşitleri aralarında yer alan kassandra kumaş, durmadan kendini geliştiren ve reformcu kavrayış sunan bir türdür.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.