DOLAR 32,5306
EURO 34,8564
ALTIN 2.423,34
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Kasımpaşa Fenerbahçe Canlı İzle | Kasımpaşa FB birincil 11’ler | Kasımpaşa FB saat kaçta hangi kanalda

21.06.2020
A+
A-

Süper Lig’in 28. haftasında 43 puanla 7. sırada yer alan Fenerbahçe, deplasmanda 29 puanla 13. sırada yer alan Kasımpaşa ile aleyhinde karşıya geliyor. Süper Lig’e bahşedilen aranın arkasından geçtiğimiz hafta maçlarını kazanan iki takım bugün seriyi devam ettirmek için sahada olacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 18.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. 

Kasımpaşa Fenerbahçe nasıl canlı izlenir?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı aralıksız bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın elde etmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın edinmek için tıklayınız

Fenerbahçe seri arkasında

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kayserispor’u mağlup eden gözünü üstteki sıralara diken Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında kazanarak seriye dinmek istiyor. Sarı-lacivertliler, rakibine son 14 Süper Lig mücadelesinde mağlup olmadı.

Süper Lig’de Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, rakibine 14 maçtır kaybetmiyor. Sarı-lacivertliler oynadığı son 14 Süper Lig maçını 12 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, Eylül 2012 yılından beri kaybetmedi. Süper Lig tarihinde Kasımpaşa’ya davetli olduğu 15 maçın 14’ünü şampiyon Fenerbahçe, gol atamadığı tek karşılaşmayı kaybederken, bu 15 maçta karşı taraf filelere toplamda 43 gol attı.

Pas var asist yok

32 pas ile Fenerbahçeli Deniz Türüç ve 34 pas ile Kasımpaşalı Ricardo Quaresma, 2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla şut pası veren iki ad olurken, bu ikilin verdiği paslar gole çevrilmediği için 2 futbolcunun da herhangi bir asisti bulunmamakta.

Vedat gol atınca Fenerbahçe kazanıyor

Bu sezon Süper Lig’de attığı 18 golle Fenerbahçe’nin en golcü ismi olan Vedat Muriqi’nin gol attığı maçlarda Fenerbahçe kaybetmezken, sarı-lacivertli takım bu mücadelelerde 34 puan topladı. Fenerbahçe, Kosovalı oyuncunun gol attığı 12 Süper Lig maçının 11’inden galibiyetle ayrılırken, 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

Sakat ve cezalılar

Fenerbahçe’de Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Emre Belözoğlu, Kasımpaşa’ya karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Serdar Aziz’in durumu belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe’de 3 futbolcu ise sarı kart cinayet sınırında. Sarı-lacivertli ekipte Vedat Muriqi, Tolga Ciğerci ve Garry Rodrigues, Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri durumunda haftaya oynanacak Yeni Malatyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Yarın saat 18.30’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacakları maçın hazırlıkların akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Tahir Karapınar yönetiminde yapılan antrenman koşu, ısınma ve sürat başladı. Arkasından 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve kişisel çalışmalarla noktalandı.

Sarı-lacivertli takım, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayarak Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

MÜMKÜN İLK 11’LER

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Meriah, Sarlija, Haddadi, Tirpan, Hajradinovic, Aytaç Kara, Quaresma, Thiam, Koita.

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Jailson, Falette, Hasan Ali, Luiz Gustavo, Ozan, Ferdi, Deniz, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.