DOLAR 32,1871
EURO 34,9637
ALTIN 2.504,53
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Karşınızda tüm E3 2018 oyunları!

11.06.2018
A+
A-

Battlefield 5 Battle Royale modu tanıtıldı!

Bu kez İkinci Dünya Savaşı atmosferini bizlere yaşatacak olan Battlefield 5, ilginç bir oyun modunu da bizlere kazandırıyor. PUBG ile ünlü olan Battle Royale, BF5’e de konuk oluyor.

Battlefield 5 19 Ekim’de PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak. İşte oyunun resmi multiplayer fragmanı:

Battlefield 5 PUBG modu duyuruldu!

E3 fuarı, oyun firmalarının konferansları için basın mensuplarına açıldı. Electronic Arts’ın gerçekleştirdiği konferansta Battlefield 5 PUBG modu duyuruldu!

FIFA 19 duyuruldu! Şampiyonlar Ligi geliyor!

FIFA 19 sonunda duyuruldu ve FIFA 19 çıkış tarihi belli oldu. Bu yıl bomba gibi gelmeye hazırlanan FIFA, Şampiyonlar Ligi lisansını alarak daha çıkmadan PES’e ilk çalımı da atmış oldu.

Geçen 10 yılın ardından Şampiyonlar Ligi lisansı sona eren Konami, bu lisansı en büyük rakibine kaptırdı.  UEFA ile ilgili her şey bundan sonra FIFA’dan sorulacak. İşte oyunun ilk resmi fragmanı:

FIFA 19 duyuruldu! PES 2019’a büyük çalım!
FIFA 19 duyuruldu! PES 2019’a büyük çalım!

FIFA 19 sonunda duyuruldu ve FIFA 19 çıkış tarihi belli oldu. Bu yıl bomba gibi gelmeye hazırlanan FIFA, Şampiyonlar Ligi lisansını alarak daha çıkmadan PES’e ilk çalımı da atmış oldu.

Respawn’ın yeni oyunu belli oldu; Jedi: Fallen Order

EA Play‘in en heyecan verici anlarından biri de Titanfall yapımcıları tarafından geliştirilen Star Wars oyunu Jedi: Fallen Order oldu. Yapım hakkında herhangi bir video paylaşılmazken, ekibin başındaki Vice Zampella, oyun hakkındaki ilk detayları bizimle paylaştı.

Oyun Revenge of Sith ve A New Hope arasındaki dönemde geçecek. Jedi’lerin avlandığı ve karanlığın yükseldiği bu dönemde, hayatta kalmaya çalışan bir Jedi’yi canlandıracağız.

Oyunun çıkış tarihi 2019 olarak belirlendi.

Battlefront 2 için Clone Wars eklentisi duyuruldu!

Battlefront 2 birçoğumuz için büyük hayal kırıklığı olarak geçse de, EA’in bu oyunla olan planları henüz sona ermiş değil. Şu sıralar hayli ölü durumda olan Battlefront 2 için Clone War temalı birçok içerik yolda. Bakalım yeni oyun modu, yeni haritalar ve kahramanlar Star Wars’u canlandırmaya yetecek mi?

EA DUYURULARI 2. KISIM İÇİN SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ! – E3 2018 oyunları

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.