DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kars 36 Spor hazırlıklar devam ediyor

27.08.2023
A+
A-

Kars 36 Spor’da sezon öncesi hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars’ı temsil edecek olan yeşil beyazlı ekip, hazırlıklarını Teknik Direktör Orhan Tetik nezaretinde sürdürüyor. 2023-2024 sezonu hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekipte yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırsları dikkat çekerken, Teknik Direktör Tetik, futbolcuların adeta pestilini çıkarıyor. Teknik, taktik, dayanıklılık çalışması sürdüren ekipte bir taraftan da transfer çalışmaları yürütülüyor.

Sezona çok iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Ali Uçum, “Hazırlıklarımız sürüyor. Teknik heyetin eksik gördüğü bölgelere transferler yapıyoruz. Çok iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Hedefimiz belli, hedefimize ulaşmak için çok çalışmamız gerektiğinde farkındayız. İnşallah su sezon 3. Lige çıkan taraf biz olacağız” dedi.

Kars 36 Spor sezon öncesi transferler çalışmalarını da sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekip son olarak geçen sezon 2’inci devre Kars 36 Spor’da oynayan tecrübeli stoper Emre Kaba ile yeni sezon için anlaştı.

Kars 36 Spor hazırlıklar devam ediyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.