DOLAR 32,1879
EURO 34,9777
ALTIN 2.505,52
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Karma Cilt Yapısı ve Maske Çeşitleri

30.06.2020
A+
A-

Yüz maskesinin arada bir kullanımı, cildinizin görünümünü iyileştirmek için faydalı bileşenler sunarak uyumlu cilt bakımı rutininize ekstra bir yardım sağlayabilir. Karma ciltlerde yüz maskeleri kullanmanın birkaç esas faydası vardır: hidrasyon, yaşlanma karşıtı, pul pul akma ve yağ kontrolü.

Yaşlanma Karşıtı Faydalar
Cildi aydınlatan C vitamini cildinizin genel sağlığını korumada manâlı bir oyuncudur. Koyu lekeleri hafifletebilir, ince çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatabilir ve cildinizi serbest bakterilerden koruyabilir.
Anti-inflamatuar E Vitamini, cildinizin dokusunu pürüzsüzleştirebilen diğer bir antioksidandır. C Vitamini ile eşleştirildiğinde daha verimli çalışır, bu nedenle ek bir takviye için her iki bileşeni de içeren yüz maskeleri arayın.

Kaçınılması Gereken Malzemeler
Karma deri fazla dağıtılmış sorunlarla ortaya çıkabileceğinden, kaçınmanız gereken belirtilmiş bir yüz maskesi içeriği yoktur; önemli olan her malzemeyi kullandığınız yerdir. Yüzünüzün kuru kısımlarında sert akne karşıtı maddeler kullanmaktan kaçının.

Aynı şekilde, gözenekleri. Karma deri ile, cildinizin birdenbire artı sorunu olabileceğinden bir yüz maskesi seçmek şiddet olabilir. bununla birlikte, yüz maskelerini nasıl seçtiğiniz ve uyguladığınız konusunda stratejik olarak, benzer anda ansızın artı sorunu ele alabilirsiniz.

Yüz maskesinin ara sıra kullanımı, cildinizin görünümünü iyileştirmek için yardımcı bileşenler sunarak ahenkli deri bakımı rutininize ekstra bir takviye sağlayabilir.

Karma deri, yağlı bir T bölgesine (alın, burun ve çene) ve yanaklarda ve çene çizgisinde kuruluğa sahip olarak tanımlanır. Kombinasyon cildine bakmak zorlama olabilir, çünkü yüzün bir bölgesinde çalışan ürünler genel olarak diğer bölgeler için uygun değildir.

Karma Ciltler İçin En İyi Yüz Maskeleri
Yüzün uygun bölgelerine uygulanması koşuluyla, karma ciltte birçok yüz maskesi kullanılabilir. Maskenin ne yerine getirmek için tasarlandığına emrindeki olarak, maskeyi belirtilmiş bir alana ya da bütün yüze uygulayabilirsiniz.

Malzemeler:
• 1 çorba kaşığı yeşil kil tozu (aktarlardan ve online mağazalardan tedarik edebilirsiniz)
• 1 çorba kaşığı süt

Açıklamalar:
1. Malzemeleri bir kasede birleştirin
2. Macunu göz altı bölgesinden kaçınarak yüzünüze uygulayın.
3. 10-15 dakika veya maske sertleşene dek bekleyin; ılık suyla durulayın

Akneli Karma Cilt İçin Yumurta Akı Yüz Maskesi
Bu yüz maskesi, akne eğilimli cildi beyazlaştırmak ve sıkılaştırmak içindir.

Malzemeler:
• 1 yumurta akı
• 1 çorba kaşığı limon suyu
• 1 yemek yemek kaşığı bal

Direktifler
1. Yumurta akını minik bir kapta köpürene ve katılaşana değin çırpın
2. Limon suyu ve bal ekleyin; karıştırın
3. Pamuklu ped veya yüz fırçası ile uygulayın
4. Maskenin sertleşmesi için 15 dakika bekleyin; ılık suyla durulayın

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.