DOLAR 32,5994
EURO 34,8008
ALTIN 2.504,12
BIST 9.483,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Karius’tan Beşiktaş taraftarına veda mesajı

04.05.2020
A+
A-

Beşiktaş’ın Liverpool’dan iki sezon önce kiraladığı Alman kaleci Karius, alacaklarından nedeniyle siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. 26 yaşındaki file bekçisi, sonra sosyal ağ hesabından Beşiktaş formasıyla tayin yaptığı müsabakalardan kesitlerin yer aldığı video paylaştı. Alman eldiven, siyah-beyazlılara veda ettiği videoya şu notu ekledi:

“Herkese merhaba, bugün Beşiktaş ile sözleşmemi feshettim. Ne eyvah oysa böyle sona eriyor fakat bilmelisiniz fakat bu durumu sorunsuz çözmek için her şeyi denedim. Aylarca daima söyleyerek çok sabırlı oldum. Geçen yıl de benzer şeyler oldu. Ne yazık fakat bu sorunu çözmeye çalışmadılar ve hatta ücret kesintisi alarak takviye önerimi reddettiler. Bu kulüpte oynamaktan çok keyif aldığımı bilmeniz benim için kayda değer. Beşiktaş, arkalarında böyle tutkulu taraftar olduğu için kibir duyabilir. daima olağanüstü takviye veriyorlar. İyi ve kötü günde beni tekrar tekrar desteklediniz ve ben sizi tekrar tekrar en iyi şekilde hatırlayacağım! Ayrıca kulüp için çalışan herkes dahil tüm ekip arkadaşlarıma, antrenörlerime teşekkür etmek istiyorum. İlk günden beri kollarını açarak karşıladılar beni. Fazla teşekkür ederim! Kazanan Beşiktaş.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.