DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Karayip Korsanları’nın Gibbs’i Kevin McNally aile içi şiddet iddiaları nedeniyle tutuklandı

Karayip Korsanları serisinde Joshamee Gibbs karakterine hayat veren Kevin McNally, aile içi şiddet iddiaları nedeniyle tutuklandı ve 1,5 milyon TL (40.000 pound) kefaletle serbest bırakıldı.

20.02.2024
A+
A-

Karayip Korsanları ile şöhreti yakalayan oyuncu Kevin McNally, Los Angeles’ta düzenlenen “Dr. Who” hayran toplantısına katılmadan kısa bir süre önce gözaltına alındı.

Organizatörler, ünlü oyuncunun hayranlarına; McNally’nin kişisel nedenlerden dolayı etkinlikte olmayacağını açıkladı.

ÖNÜMÜZDEKİ AY MAHKEMEYE ÇIKACAK

Sun’ın haberine göre, gözaltına alınan ünlü isim 1,5 milyon TL (40.000 pound) kefaletle serbest bırakıldı ve gelecek ay mahkemeye çıkması bekleniyor.

Ünlü ismin kendisi gibi oyuncu eşi Phyllis Logan’ın ise McNally’nin tutuklandığını bildiğini inkar ettiği bildirildi.

Los Angeles polisi Sun’a, Kevin McNally’nin şu anki veya eski eşi, birlikte yaşadığı veya çocuğunun ebeveyni olan bir kurbanda travmatik bir duruma neden olan bir yaralanmaya neden olduğu şüphesiyle tutulduğunu söyledi.

DEPP’E DESTEK OLMUŞTU

Öte yandan Karayip Korsanları serisinde Johnny Depp ile rol alan Kevin McNally, 2021’de eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddia edilen ama suçlamalardan aklanan Depp’e destek olmuştu.

McNally, “Onun hiçbir zaman karanlık bir yanını görmedim. İnsancıl ve güzel bir insan görüyorum. Onun geri dönüp Jack Sparrow’u oynaması için herhangi bir engel görmüyorum” demişti.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.