Karasu’de Elektrikli Araçla Çarpışmada Yaşamını Yitiren Kadının Olayı ve Gözaltı Süreci
Karasu’da elektrikli araçla çarpışmada yaşamını yitiren kadınla ilgili olay ve gözaltı süreci hakkında güncel, güvenilir ve öz—bilgiyi öne çıkaran bir özet.
Karasu ilçesinde Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, elektrikli araçla aynı yolda ilerleyen bir başka araca çarpan sürücünün olay yerindeki ifadeleri ve devam eden işlemleri gündeme geliyor. Gülçin A (80) ve kızı Serpil A (57) ile sonuçlanan kazada, anne hayatını kaybederken kızının yaralandığı belirtildi.
Görgü tanıklarının ve olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolleri sonucunda Gülçin A‘nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralı olan Serpil A ise Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü H.P., gözaltına alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi.
Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, nöbetçi hakimlik tarafından ‘adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı‘ bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili işlemler emniyet birimlerinde devam ederken, yaralı Serpil A’nın hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili bilgilerin kaynağı AA ve güncel haberler olarak paylaşılmaktadır; olay yerinde 54 AR 991 plakalı aracın sürücüsünün kontrol edici işlemleri sürmektedir.