DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

KARANTİNADA ÜNLÜ MARKETLER ZİNCİRİNE ŞİKÂYET YAĞDI

07.12.2020
A+
A-

“Marketyo uygulaması üzerinden Onur Market Yeşilyurt İstanbul şubesinden sipariş verdim. Ürün geçte olsa 4 Aralık 2020 tarihinde akşam 8 gibi teslim edildi.

Marketyo üzerinden sipariş verdim, güvenilir market diye Onur Market’ten, ürünler eksik geldi ve bir dönüş yapılmadı. Aradım yazdım bildirdim bakalım. Fanta geldi 4 lü son kullanım tarihine 15 gün var. Değişim yapılacak mı beklemedeyim. Zaten kargosu da çok geç geliyor.”

“Ürünleri açıp baktığımızda ‘Aynes Yarım Yağlı Yoğurt 2000 gr ve 2 adet’ Sütaş Taze Kaşar 400 gr” torbaların içinden çıkmadığını gördüm.

Hemen internette bulduğum Onur Market numaralarını aradım ama ulaşamadım.

150e 40 TL indirim kampanyası ile almıştım. Eğer iptal edilirse o kampanyadan yararlanamayacağım. Eksik olan ürünlerin teslimini istiyorum. Bana gelen faturayı ek olarak ekliyorum.”

Onur Market fiyatlar

ONUR MARKETLER ZİNCİRİNE GELEN ŞİKAYETLER

Geç gelen ürünler

Onur Markette İndirim Geçersiz

“Edenred Ticket ile 2 hafta ara ile alışveriş yaptım. 2 hafta önce 44 TL’ye aldığım yağı 48 TL’ye aldım bugün ise indirimde olan 69.90 TL olan bezi 89.90 TL’ye aldım. 10 şu yumurta 16 TL olmuş. Rakip firmalarda yarı yarı oynarken siz çok uçmuşsunuz. 31 TL’ye 30’lu yumurta satılıyor. Ya altın çıkıyor ya da yumurtalar kendi kendine çoğalıyor. Kartla ödeme yapınca indirim olmuyormuş bundan 3 sene önce Sodexo kart ile alışveriş yaptığımda olan indirimi şu an alamıyormuşuz. Sokağa çıkma yasağı başladı fiyatlarınız minimum 4 5 TL arttı.  Bir daha değil alışveriş yapmak asla önünden geçmem. Bursa‘da bu kartı kullanan tek siz değilsiniz. Bu ilk ve son alışveriş çok kayıp yaşayacaksınız.”

Onur markette fiyat sorunu

Onur markette indirim kartı sorunlu


“Her türlü sizin üstünüzden kar ediyorlar, 3 siparişimin ikisinde elimizde yok diye siparişi 100 liranın altına çekip taşıma bedeli aldılar, bir daha öyle olmasın diye yüksek tutarlı sipariş verdim, bu seferde istediğim den fazla fazla koyup yine toplam tutarından daha yüksek hesap çıkardılar, kuryeye kabul etmediği söylememe rağmen yapacak bir şey yok deyip karttan çekti, sorununuzu müşteri temsilcileri ile halledersiniz deyip gitti.”

Onur Markette yanlış fiyatlar

Şikayetlerin ucu bucağı kesilmiyor. Tüm şikayetleri aşağıda bulabilirsiniz!

https://www.sikayetvar.com/onur-market

Kaynak: noktabursa.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.