Karabük’te Gece Kazası: Refüjdeki Ağaca Çarpan Otomobilde Sürücü Hayatını Kaybetti
Karabük’te gece kazası: refüjdeki ağaca çarpan otomobilde sürücü hayatını kaybetti; trajik olayın ayrıntıları ve güvenlik önlemleri.
Gece saatlerinde Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı Beşbinevler Köprüsü yakınlarında meydana gelen kazada, Safranbolu’dan Karabük yönüne giden 59 AEA 847 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünü yitirerek refüjdeki ağaca çarptı ve takla attı. Ramazan Oktay adlı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle araç refüje çıktı ve ağır hasar gördü.
Çarpmanın etkisiyle ağacın kökü söküldü ve araç adeta külçe gibi ezildi.
KAZA SONRASI EKİPLER YOLA SEVK EDİLDİ Hurdaya dönen araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Uzun uğraşlar sonucu Ramazan Oktay, sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Oktay’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Araç içinde yapılan araştırmada Oktay’ın üzerinde kayıtlı ruhsatlı bir silah bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri, olay yerinde araç içi silah araması gerçekleştirdi. Ramazan Oktay’ın cenazesi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na sevk edildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.