DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Kapsül gardırop hazırlıyoruz! Kış gardırobunuzda olması gereken 10 parça

28.11.2020
A+
A-

1. Nötr renklerde bir boğazlı triko ABONE OL

1. Nötr renklerde bir boğazlı triko

Sonbahar/kış gardırobunuzda girdiğiniz her ortamda, her saatte, her şekilde kullanabileceğiniz en kullanışlı birkaç üründen bir tanesi boğazlı trikolar. Bej, siyah, beyaz, krem, gri gibi nötr renklerde olması kombinlemenizi oldukça kolaylaştıracaktır. Kumaş bir pantolonla işte, payetli veya deri bir mini etekle partilerde, eşofmanla veya taytla yürüyüşte ve hafta sonu kahvaltılarınızda, koyu renk bir kotla arkadaşlarınızla kahve içmeye çıktığınızda kullanabilirsiniz.(Fotoğraf: @marisamartins)

2. Koyu renk kot pantolon

2. Koyu renk kot pantolon

Herhangi bir kotun herhangi bir zaman modası geçer mi bilmiyorum ancak koyu renk düz kesim bir kotun modasının hiçbir zaman geçmeyeceğine emin olabilirsiniz. Yine üzerinde ışıltılı bir bluzla akşam etkinliklerinde kullanabileceğiniz koyu renk kot pantolonunuzla üzerine bir ceket giyerek işe de gidebilirsiniz. Açık mavi tonlarında, diğer renklerde ve tarzlarda olduğu gibi asla “çiğ mi durdu, basit mi kaçtı, abartılı mı görünüyor” gibi endişeleri yaşamazsınız.(Fotoğraf: @emmahill, @aylinkoenig)

3. Triko elbise

3. Triko elbise

Spor ayakkabıyla, topuklu botlarla, postallarla yine her yere gidebilecek bir parça triko elbiseler. Renk konusunda özellikle siyah, bordo, kahverengi gibi koyu renkleri tercih ederseniz müthiş bir hayat kurtarıcı olabilir. Sezonun trendi zincir bir kolyeyle boynu açıkta bırakan dar bir triko elbiseyi inanılmaz şık hale getirebilirsiniz; veya büyük beden bir trikoyu bir kemerle tamamlayabilirsiniz.(Fotoğraf: @styleidealist, @marisamartins)

4. Siyah hantal botlar

4. Siyah hantal botlar

Özellikle feminen stillerden hoşlanan kadınlar için kulağa son derece garip gelse de siyah hantal tabanlı botlar bu sezon sizi bir gece davetinde bile kurtarabilir. Sezonun en büyük bot trendi, bir değil birkaç yıl kalacak gibi de duruyor. Onunla olmaz, bununla olmaz demeyin; hiç düşünmeden etekle, pantolonla kombinleyin. Nasıl havalı göründüğünüzü görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.(Fotoğraf: @jessicaskye, @natashattodd)

5. Camel kaban

5. Camel kaban

Klasik bir camel kaban, bu sezon yatırım yapacağınız en pahalı ancak en uzun ömürlü parça olabilir. Yılın neredeyse altı ayı oldukça geniş yelpazede kullanabileceğiniz camel kaban, hem lüks bir görünüm yaratacak hem de şıklığınızı bir üst seviyeye taşıyacak.(Fotoğraf: @vikyandthekid, @alexisforeman)

6. Fransız beresi

6. Fransız beresi

Emily In Paris stilini hayatınıza taşımanın belki de en basit yolu klasik Fransız beresi. Elbette istesek de istemesek de dizinin etkisiyle sokak stilinde biraz daha fazla Fransız etkisini hissedeceğiz. Siz iyisi mi kendinize bir Fransız beresi edinin. Kışın romantik ambiyansını tamamlamak için daha iyi bir aksesuar olamaz.(Fotoğraf: Missoni)

7. Loafer

7. Loafer

Postallardan sonra sezonun bir başka yükselen ayakkabı trendi loaferlar, kullanışlılığı ve rahatlığıyla bir kapsül gardırobun olmazsa olmazı. Bu sezon Prada, YSL ve Gucci gibi pek çok dev markanın özel tasarımlarıyla aklımıza kazınan loaferlar, babetler ve oxfordlardan sahneyi devralıyor.(Fotoğraf: @aylinkoenig, @fara_sa)

8. Ekose ceket

8. Ekose ceket

Uzun süredir etkisini sürdüren ekose hala hiçbir yere gitmiş değil, özellikle ekose blazer stilleri kurtarıcılığıyla bu yıl da etkili olacak. İster topuklu ayakkabıyla, ister spor ayakkabıyla kombinleyebileceğiniz gibi sezonun yükseleni kemerli blazer stillerini de kış gardırobunuza tanımlayabilirsiniz.(Fotoğraf: Saint Laurent)

9. Büzgülü paçalı eşofman altları

9. Büzgülü paçalı eşofman altları

Klasik yoga taytlarının kurtarıcılığını hepimiz biliyoruz ancak lüks eşofman altları yoga taytlarından çok daha fazlasını vadediyor. Her şeyden önce bol olduğu için formunuzu daha salaş bir şekilde ifade ediyor. Artık sadece sporda ve spor ayakkabılarla değil, botlarla ve topuklu ayakkabılarla da kombinlenebiliyor.(Fotoğraf: @alexisforeman, @vikyandthekid)

10. Hırka

10. Hırka

Triko hırkalar da asla modası geçmeyen kışın en kullanışlı ve konforlu parçaları arasında yer alıyor. Daracık kısa bir hırkayı bir bluz gibi giyerek seksi bir görüntü yakalayabilir veya uzun salaş bir hırkanın beline taktığını kemerle elbiseye dönüştürebilirsiniz. Stilinizi seçin, hemen kendinize buna uygun bir hırka edinin. Depresyon sezonu da geliyor, bizden söylemesi.(Fotoğraf: @_jessicaskye, @oakandfort)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.