DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Kanye West’in ‘yeni ismi’ mahkemeden de onay aldı

20.10.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre tam adı Kanye Omari West olan rapçi, isim değiştirme isteğini 24 Ağustos’ta bir dilekçe sunarak beyan etmişti. West’in isteğine mahkemeden nihayet cevap geldi. Artık ünlü rapçi Ye olarak anılacak.

West, isim değişikliği ile ilgili isteğini ilk defa 2018 yılında Twitter’daki bir paylaşımında duyurmuştu:

“Resmi olarak Kanye West olarak bilinsem de ben Ye’yim.”

2018’de attığı bu tweet ile hayranlarını şaşırtsa da West, aynı yıl Ye ismiyle bir albüm de çıkarmıştı.

West, isim değişikliğinin arkasında kişisel nedenler olduğunu söylese de bu değişimin Kim Kardashian ile ayrılığından sonra olması dikkat çekti.

Ye, geçtiğimiz günlerde de “Monster Lake” olarak bilinen 3.800 dönümlük Wyoming çiftliğini 11 milyon dolara satışa çıkarmış ve bu adımları “Kardashian ile anılarından kurtulmak istiyor” olarak yorumlanmıştı. West, geçen haftalarda da Kardashian ile paylaştığı 60 milyon dolarlık evi Hidden Hills evini Kardashian’a verdi.

Çiftin son zamanlarda West’in yeni albümü Donda’nın tanıtımında ve televizyon programında birlikte görülmesi, “Yeniden bir araya mı geliyorlar” dedikodularını getirse de çifte yakın kaynaklar böyle bir durum olmadığını bildirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.