DOLAR 32,5998
EURO 34,8050
ALTIN 2.488,52
BIST 9.464,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Kalbimin Sultanı son bölümde yeniçeriler ayaklanıyor – Kalbimin Sultanı 8. yeni bölüm fragman yayınlanacak mı?

25.07.2018
A+
A-

Kalbimin Sultanı son bölümde heyecanın dozu yükseldi. Bir dönem dizisi olarak değişik örgüsüyle izleyicinin dikkatini çeken Kalbimin Sultanı son bölümün fragmanında iyeniçerilerin ayaklandığı ve Anna’nın Sultan Mahmud için endişelendiği sahneler dikkat çekiyor. Peki, Esma Sultan’ın bugün tarihe geçecek bir gün olacak dediği yeni bölümde dizi severleri neler bekliyor? Dizinin yeni bölüm fragmanı dizinin sonunda yayınlacak mı henüz belli değil ancak aşağıda yer alan linkle son bölümü, yine yayınlandığı andan itibaren yeni bölüm fragmanını aşağıdaki diğer linkten izleyebilir, yeni bölüm ve fragmanla ilgili diğer ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KALBİMİN SULTANI 7. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kalbimin Sultanı son bölümde heyecan dorukta… Sultan Mahmud, gerçek yeniçerilere ait olmayan esameleri toplatmış ve oradan gelecek bütçe donanmanın iyileştirilmesine harcanacaktır. Namık’ın çalışmaları yeniçeri içinde huzursuzluğa neden olur. Halet Efendi, bir yandan Namık’la güç savaşını sürdürürken, diğer yandan yeniçerilerin ruh halini kontrol etmektedir. Esamalerin toplanmasına karşıdır her biri, kazan kaldırmaya da kararlı. Ayaklanmaya öncü ağaların aldığı ceza ise yeniçerileri harekete geçirecek, Sultan Mahmud’un tahtı tehlike altına girecektir. Gülfidan, Esma Sultan’dan Namık Paşa ile izdivacı için yardım istemiştir. Kıskançlıktan çılgına dönen Esma Sultan, yeni bir oyunla Mahmud ile Gülfidan’ın izdivacını konuşacaktır. Anna, Sultan Mahmud’a kendini affettirir. Ama yeniçerilerin ayaklanması sarayı hareketlendirmiştir. Sultan Mahmud tehdit altında olan sarayın ve haremin güvenlik nedeniyle boşaltılmasını emreder.  

KALBİMİN SULTANI GEÇEN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Anna, Amber Ağa’ya Sultan Mahmud’un odasına gitmesinin sebebini açıklamıştır. Fakat Hünkar bunu kimseye söylememesi konusunda onu ciddi bir biçimde uyarmıştır. Sırrı tutamayan Amber Ağa, üzüntüden odasına kapanan Hoşyar Sultan’a durumu anlatır. Hoşyar Sultan’ın aradığı çare ayağına gelmiştir. Hoşyar Sultan, Anna’nın kuyusunu kazmak için derhal işe girişir. Önce haremdeki cariyelere, hadımağalarına, sonra da Enderun Ağalarına Anna’nın her yerde Sultan Mahmud’a Fransızca dersi verdiğini söylediğini, üstelik bununla övündüğünü söyler. Bu dedikodu kısa zamanda bütün saraya yayılır. Ağalar sonunda Sultan Mahmud’un huzuruna çıkıp bu durumla ilgili huzursuzluklarını dile getirirler.

kalbimin sultanı, kalbimin sultanı yeni fragman, kalbimin sultanı yeni bölüm fragmanı izle, kalbimin sultanı 6. son bölüm izle, kalbimin sultanı 7 fragman, kalbimin sultanı son bölüm izle, kalbimin sultanı 7. yeni bölüm fragmanı izle

Sultan Mahmud bu duruma çok sinirlenir. Anna ile derslerine son vermiştir. Anna çok pişmandır, çok üzgündür. Artık kaldığı odanın kendisine ait olmadığını, taşlıkta kalacağını öğrenir. Sultan Mahmud onu cezalandırmaktadır. Aralarındaki tüm münasebet bitmiştir. Anna, kendini Sultan Mahmud’a nasıl affettirecektir? Esma Sultan’ın planı ise kusursuz ilerler. Fettah Ağa’nın Halet Efendi tarafından bulunup saraya getirilmesi, Halet Efendi’nin yeniden saraydaki görevine dönmesini sağlamıştır. Sultan Mahmud’un ibret olsun diyerek Fettah Ağa’nın meydanda sallandırması ise yeniçerilerin toplu ayaklanması için kaçınılmaz olacaktır. Dimitri, Anna’yı yazdığı itiraf mektubunu değiştirerek bulunduğu zor durumdan kurtarmıştır. Dimitri’nin Anna’ya vereceği yeni muhbirlik görevi Anna’yı daha fazla çıkmaza sokar. Sultan Mahmud, kızı Saliha Sultan’nı eşkiyalardan kurtaran Civanmert’in heran göreve hazır olmasını söyler, hislerine hakim olamayan Saliha Sultan kibri ve duyguları arasında kalacaktır.

KALBİMİN SULTANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANACAK MI?

Kalbimin Sultanı yeni bölüm fragmanının dizinin bitiminde yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Ancak yayınlandığı andan itibaren sitemizden linkine ulaşıp izleyebilir fragmanına ve diğer ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

kalbimin sultanı, kalbimin sultanı yeni fragman, kalbimin sultanı yeni bölüm fragmanı izle, kalbimin sultanı 6. son bölüm izle, kalbimin sultanı 7 fragman, kalbimin sultanı son bölüm izle, kalbimin sultanı 7. yeni bölüm fragmanı izle

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.