DOLAR 32,5478
EURO 34,8217
ALTIN 2.431,59
BIST 9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanında sır mektup ortalığı karıştırıyor

10.07.2018
A+
A-

Star TV’nin 5. yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan dizisi Kalbimin Sultanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanında bir mektubun ortalığı karıştıracağa benziyor. Bir dönem dizisi olarak değişik örgüsüyle izleyicinin dikkatini çeken Kalbimin Sultanı yeni bölümünün Anna’nın itirafına sahne olması bekleniyor. Bu itirafla birlikte neler olacak? Yeni fragmanın yayınlanmasıyla birlikte diziyle ilgili en çok merak edilen konu bu oldu.

kalbimin sultanı, kalbimin sultanı yeni fragman, kalbimin sultanı yeni bölüm fragmanı

KALBİMİN SULTANI 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanında Anna zor durumda kalıyor. Yeni fragmanın ilk sahnesinde Anna’nın mektubu Hoşyar Sultan’ın eline geçiyor. Ve ilk işi mektubu tercüme ettirmek oluyor. Mektubu tercüme ettiren Hayrettin Ağa’yı içinde yazılan şeyler endişelendiryor. Peki mektupta Hayrettin Ağa’yı bu kadar korkutan ne yazıyor? Fragmanın son sahnesinde ise Hoşyar Sultan ile Anna arasında mektup kavgası sürerken Sultan geliyor ve yere düşen mektubu alıyor. Yeni bölümle ilgili şimdi en çok merak edilen ise mektupta ne yazıyor ve Sultan tüm bunlara ne tepki verecek?

KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Anna, her şeyi Sultan Mahmud’a anlatmaya karar verir. Sultan Mahmud’a olan duygularının farkında, ondan uzak durmaya karar verir ama bu nasıl mümkün olacaktır? Saliha’nın ise cezası sürmekte, Anna’dan özür dilemeye de, geri adım atmaya da niyeti yoktur. Hoşyar Sultan’nın yeni planı ise Saliha’yı çok daha büyük sorunların içine atacaktır. Diğer tarafta ambarda yakalanan ağır yaralı adam bir türlü iyileşmemekte, iltihap giderek vücudunu sarmaktadır. Onun yaşaması ve konuşması Sultan Mahmud için elzem, Esma Sultan içinse öldürülmesi şarttır. Dimitri Anna’dan adamı öldürmesini ister. Babasının ölümü ile tehdit edilen Anna her şeyi Sultan Mahmud’a anlatmaya karar verir ama işler beklediği gibi yürümeyecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.