DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Kalbimin Sultanı 4. bölümde heyecan dorukta! Anna Sultan Mahmud’a her şeyi anlatacak mı?

05.07.2018
A+
A-

Ekranların yeni dizisi Kalbimin Sultanı 4. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünde Anna’ya Aksak Arif’i öldürmesi için ‘öldür’ talimatı geliyor. Ancak Anna, tereddütte kalıyor çünkü bir yandan Sultan’ı düşünüyor bir yandan da geleceğini… Ancak Zahir, Arif’in mevta olduğunu Sultan’a iletiyor. Yeni fragman videosunda en dikkat çeken detay; bu haberin iletildiği anlarda Anna’nın yüzünün bir anda değişmesi.. Peki katil kim? Anna mı yoksa başka biri mi? Diğer yandan Saliha’nın nasıl kurtulacağı ise yanıtlanması beklenen bir başka önemli soru… Kalbimin Sultanı yeni bölüm fragmanı dizi biter bitmez yayınlanacak mı henüz net değil fakat yayınlanınca haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz.

KALBİMİN SULTANI 4. BÖLÜM YENİ FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sultan Mahmud, Anna’yı Saray’dan kovdu ve Hoşyar Sultan tesirinde Saliha Sultan, yaptıklarını bir sır olarak saklamaya gayret etse de, Sultan Mahmud’un gerçekleri öğrenmesini engelleyemedi. Anna’yı tekrar saraya getiren Sultan, Saliha Sultan’ı cezalandırdı. Musa ve Namık Paşa un ve tahılların tutulduğu yeri bulmaya çalışırken, büyük bir tehlike onları beklemektedir. Sultan ise adım adım bu kötü planın arkasında kimlerin olduğunu bulmaya çalışır. Esma ise kendini kurtarmak için Dimitri ile iş birliğine geçmeye karar verir. Kalbimin Sultanı dizisiyle ilgili yeni bilgi ve fragmanlar yayınlandıkça haberimizin içeriğinden takip edebilirsiniz.

KALBİMİN SULTANI 4. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kalbimin Sultanı 4. yeni bölümde heyacan dorukta! Anna, her şeyi Sultan Mahmud’a anlatmaya karar verir. Sultan Mahmud’a olan duygularının farkında, ondan uzak durmaya karar verir ama bu nasıl mümkün olacaktır? Saliha’nın ise cezası sürmekte, Anna’dan özür dilemeye de, geri adım atmaya da niyeti yoktur. Hoşyar Sultan’nın yeni planı ise Saliha’yı çok daha büyük sorunların içine atacaktır.

Diğer tarafta ambarda yakalanan ağır yaralı adam bir türlü iyileşmemekte, iltihap giderek vücudunu sarmaktadır. Onun yaşaması ve konuşması Sultan Mahmud için elzem, Esma Sultan içinse öldürülmesi şarttır. Dimitri Anna’dan adamı öldürmesini ister. Babasının ölümü ile tehdit edilen Anna her şeyi Sultan Mahmud’a anlatmaya karar verir ama işler beklediği gibi yürümeyecektir.

Kalbimin Sultanı 4. yeni bölümüyle bu akşam Star TV ekranlarında…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.