DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında detaylar merak ediliyor. Kadir İnanır’ın hastaneye yatışıyla ilgili gelişmeler burada.

25.03.2024
A+
A-

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, dün sabah beyne pıhtı atması sonucu inme indiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Ameliyattan sonra entübe edilen İnanır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

Uyandırılma Kararı Alındı

Uyandırılma Kararı Alındı

“UYANDIRILMA KARARI ALINDI”

İnanır’ın 23 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural, oyuncunun Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kamuoyunun bilgisine; Bildiğiniz gibi hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır 24 Mart Pazar sabahı beyne giden damarlarında oluşan bir pıhtı nedeniyle; Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılmıştı. Doktorların önerisiyle 48 saat yoğun bakım sürecinde olacağı öngörülüyordu. Ancak siz halkımıza iyi haber vermek isterim: Bugün itibariyle tüm tetkik sonuçları olumlu çıktığından uyandırılma kararı alınmıştır.”

Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır’a Destek Devam Ediyor

Kadir İnanır'a Destek Devam Ediyor

“BU TOPRAKLARDA BARIŞI GÖRMEDEN GİTMEMEYE KARARLI”

Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

“Tahmin edeceğiniz gibi yoğun bakımda oldukça sık Kadir İnanır’ görme şansım oldu. Tüm beden fonksiyonlarında olumlu bir hareketlenme olduğunu ben de gözlemledim. Onu seven bizler için bu çok olumlu bir gelişme. Elbette süreç devam ediyor. Kuşkusuz doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının özverili çabası bu bağlamda çok önemli bir etken. Milyonlarca insandan gelen iyi dileklerin ona ulaştığına emin olabilirsiniz. Çünkü Kadir İnanır Anadolu’nun her bir parçasını kalbinde taşıyan gerçek bir yurtsever ve her zaman söylediği gibi ‘Bu topraklarda barışı görmeden’ gitmemeye kararlı bir sanatçıdır. Karadeniz’in fırtınalarıyla mücadeleyi bilen o toprağın insanı olarak da; direnmekten vazgeçmeyecektir!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.