DOLAR 32,3901
EURO 34,7461
ALTIN 2.406,40
BIST 10.195,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül seyirciyle buluşmak için gün sayıyor

04.09.2022
A+
A-

Başrollerini Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ve Tuba Ünsal’ın paylaştığı projenin yapımcılığını TMC Film üstlendi.

Mutlu çift Atagül ve Doğulu’nun birlikte rol aldıkları dizide, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesi anlatılıyor.

Beraber oynayacakları projeden bahseden Doğulu, “Genel olarak İstanbul’da olacak. Çok kısa bir süre de şehir dışında olacak.” ifadelerini kullandı.

Birlikte yaptıkları tatilden de söz eden ikili, “Böyle yerleri gezip, görmek bizi çok mutlu ediyor. Güney Amerika’ya da gitmeyi düşünüyoruz, orada bizi seven çok kişi var. Türk dizileri orada çok seviliyor, bizim diziler sayesinde Türkçe konuşuyor birçok kişi.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.