DOLAR 32,2747
EURO 34,7012
ALTIN 2.411,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor

17.08.2023
A+
A-

‘Yargı’ dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran’da arkadaşının düğünü için gittiği Atina’da sevgilisi Burcu Denizer ile evlenmişti.

Instagram hesabından karnı burnunda bir fotoğrafını yayınlayan Denizer, bebek beklediklerinin müjdesini verdi.

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor

“ARKADAŞIMIZIN NİKAHINA GİDİNCE BİZ DE EVLENDİK”

Temmuz ayında evliliğiyle ilgili konuşan Kaan Urgancıoğlu, “Sadece sizler için değil benim ailem için de sürpriz bir nikah oldu. ‘Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?’ dedim. Onay alınca böyle bir çılgınlık yaptık. Bende Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha henüz netlik kazanmadı. Aslında başka bir arkadaşımızın düğünü için oraya gitmiştik. Hazır yanımızda takım elbise de var diyerek böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi, Burcu şapkası bir çiçekçiden buldu hatta” demişti.

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor - Resim : 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.