DOLAR 32,1732
EURO 34,9606
ALTIN 2.511,83
BIST 10.898,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Justin Bieber 20 milyon dolarlık dava açıyor

28.06.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine tarafından Bieber, suçlamaları yapan iki kişiyle toplamda 20 milyon dolarlık dava açacak.

Bieber’ın avukatları, Twitter’da Danielle ve Kadi ismiyle açılan hesaplar üzerinden başlatılan karalama kampanyası hakkında şunları söyledi:

Danielle 9 Mart 2014 tarihinde Four Seasons Otel’de Bieber kadar kendisine tecavüz edildiğini bahis etmişti. Lakin Bieber, Mart 2014’te o otelde kalmadı ve Danielle’in bu fena niyetli yalanına itiraz etmemiz için çoğu şahit ve belgelere dayanan kanıtımız var. Dava dosyasında, o zamanlar birlikte olduğu kız arkadaşı Selena Gomez ile birlikte son dakikada beklenmedik bir performans için SXSW adlı mekana gittiklerinin kanıtlarda mevcut olduğunu dile getiren avukatlar, gösterinin arından Gomez ile Bieber’ın görüntülendiklerini de belirtti.

Kadi adlı diğer Twitter kullanıcısının iddialarına göre, Bieber kendisini 5 Mayıs 2015 tarihinde oteline davet etmiş ve cinsel saldırıda bulunmuştu. Ancak avukatların yaptığı açıklamaya göre, Kadi’nin Bieber’ın hayranı olduğu ve kendisiyle tanışmak için Bieber’ın olduğu otellerin önünde beklediği ortaya çıktı.

Kadi’nin ayrıca meşhur edinmek istediğine yönelik Twitter’da yaptığı bir takım paylaşımlar da ortaya çıkarıldı. Bieber’ın avukat ordusu, “Justin bana tecavüz etken için sana para bile veririm!” gibi paylaşımları olan Kadi’nin suçlamalarının bir karalama ve şöhret olma kampanyası olduğunu vurguladı.

İddialara kadar, Kadi adlı kullanıcı 5 Mayıs 2015 tarihinde gece 02.30 sularında Bieber kadar oteline ziyafet edilmişti. Oysa Bieber’ın avukatları, kendisinin o sırada Met Gala’nın partisinde olduğunu ve orada olduğunu destekleyen düzinelerce şahit olduğunu da dava dosyasına ekledi.

Justin Bieber, iddialara karşılık olarak Twitter hesabından o gece Four Seasons Otel’de olmadığına dair fautalar, e-posta görüntülerini ve o gece çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.