DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

John Wick 3 için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

18.05.2018
A+
A-

Başrolünde Matrix’in efsanevi oyuncusu Keanu Reeves’in yer aldığı 2014 yapımı John Wick, içerdiği sıradışı intikam senaryosu ve aksiyon sahneleriyle izleyici etkilemeyi başardı. İlk filmden 3 yıl sonra ise 2017 yılında serinin ikinci filmi John Wick 2 vizyona girdi.

John Wick 3 geliyor!
John Wick 3 geliyor!

Lionsgate’in son yıllardaki en başarılı projesi olan John Wick serisi, John Wick: Chapter 3 ile geri dönüyor. İlk filmi 2015 yılında büyük yankı uyandıran ve ikinci filmle de başarısını pekiştiren serinin yeni filmi için vizyon tarihi şimdiden belli oldu. Game of Thrones’a alternatif final geliyor! John Wick 3 için geri sayım başlıyor Jonh …

Bu filmin ardından serinin hayranları filmin devamının gelip gelmeyeceğini merak ederken yapımcı firma tarafından üçüncü film haberi geçtiğimiz yıl müjdelenmişti. Hatta bu haber ile beraber üçüncü filmin vizyon tarihi de 17 Mayıs 2019 olarak açıklanmıştı.

Be seeing you… 5.17.19. – #JohnWick3 pic.twitter.com/UN2US3UYnf

— John Wick: Chapter 3 (@JohnWickMovie) May 17, 2018

Vizyon tarihine tam bir yıl kala filmin resmi Twitter hesabı üzerinden çok kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu video 15 saniye boyunca yağmur altında bizlere bakan filmin esas oğlanı John Wick’in o sert duruşunu görüyoruz. Filmin sıkı hayranlarını bu kısa video bile heyecanlandırmaya yetti. Bakalım önümüzdeki dönemde uzun versiyona sahip fragmanda bizi neler bekleyecek?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.