DOLAR 32,4915
EURO 34,9207
ALTIN 2.436,78
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

JENNIFER GARNER’DAN MACERA VE EĞLENCE DOLU BİR YAPIM “EVET GÜNÜ”

27.03.2021
A+
A-

HER ŞEYE EVET GÜNÜ

Altın Küre Ödüllü oyuncu Jennifer Garner, ailecek gülerek ve eğlenerek izleyebileceğiniz Netflix’in “Her Şeye Evet (Yes Day)” adlı komedi yapımıyla geliyor. Film; çocukların her şeyine ‘’Hayır’’ diyen ebeveynlerin, bir günlüğüne her isteklerine ‘’Evet’’ dediği çılgın bir günü konu alıyor. Jennifer Garner geçmişte katıldığı bir etkinlikte; Amerikalı çocuk kitapları yazarı Amy Krouse Rosenthal’ın ‘Yes Day’ adlı kitabını okuduktan sonra, çocukları Samuel, Violet ve Seraphina ile yılda bir defa ‘Evet Günü’ yaptıklarını ve çok eğlendiklerini söylemişti. Amy Krouse Rosenthal’ın aynı adlı kitabının uyarlaması olan film, izleyiciyi komedi ve maceranın iç içe geçtiği çılgın bir güne davet ediyor.

FİLMİN KONUSU

Allison ve Carlos Torres, geçmişte çok eğlenceli ve çılgınca hayat yaşamış olan bir çifttir. Ancak evlenip çocuk sahibi olduktan sonra, çocuklarının her dediklerine hayır diyen birer ebeveyn haline gelirler. ‘Evet Günü’ adlı bir uygulamayla çocuklarının en uçuk isteklerine bile ‘Evet’ demeye karar veren aile, macera dolu bir gün yaşayacaktır.

Miguel Arteta’nın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncuları arasında; Jennifer Garner, Edgar Ramírez, Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla, Tracie Thoms, Fortune Feimster, Nat Faxon ve Arturo Castro yer alıyor.

EĞLENCE VE MACERA BİR ARADA

Netflix’in sürprizlerle dolu bir komedi filmi olan Yes Day, ailecek izleyebileceğiniz eğlenceli ve macera dolu bir yapım. Yes Day filmi, Jim Carrey’nin başrolünü üstlendiği 2008 yapımı “Bay Evet (Yes Man)” filmini anımsatıyor. Yes Man filminin biraz daha çocuklara yönelik bir versiyonu olan Yes Day, izleyiciye samimi ve sıcak bir aile komedisi keyfi sunuyor.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.