DOLAR 32,2759
EURO 34,8378
ALTIN 2.433,74
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Jennifer Aniston’ın güzellik sırrı: Kolajen smoothie tarifi

22.06.2021
A+
A-

ABONE OL

Sağlıklı bir yağ, protein ve karbonhidrat dengesine sahip cildi güçlendiren bir smoothie ile güne başlayan Aniston, yaşlanmayı yavaşlatmanın müthiş bir yolunu bulmuşa benziyor. Bu smoothie, genç ve sağlıklı bir cilt için gerekli bol miktarda meyve ve sebzenin yanı sıra kolajen içeriyor. Tarifi vermeden önce malzeme listemizdeki besinlerin faydalarına göz atalım!

Kiraz

Kiraz

Kiraz, antioksidanlarla doludur. Uykusuzluğa ve eklem ağrısına iyi gelmesinin yanı sıra karın yağlarıyla mücadelenize yardımcı olabilir. Ve süper tatlı olabilmesine rağmen, yaban mersini ve üzüm gibi meyvelerden daha düşük olan 22 glisemik indekse sahiptir.

Chia tohumu

Chia tohumu

Chia tohumu, kalorisi düşük olmasına rağmen sağlık yararları ile dolu küçük güç merkezleridir. Chia tohumu kemik sağlığını destekler, iştahı azaltır ve egzersiz performansını iyileştirir. Ayrıca omega-3 ve antioksidanlarla yüklüdür.

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı diğer yağlar gibi kilo almanıza neden olmaz, tam tersi kilo vermeyi destekler. Çok hızlı metabolize olduğu için yağ olarak depolanmak yerine vücut için yakıt olarak kullanılır.

Kolajen

Kolajen

Kolajeni korumak ve oluşturmak sadece cildinizin görünümünü iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda eklem hasarını ve kemik sağlığını iyileştirmeye ve kilo yönetimine yardımcı olur.

Tarçın

Tarçın

Tarçın, kan şekeri seviyenizi dengelemeye yardımcı olarak yorgun hissettiren, karbonhidrat aratan ani şeker değişimlerini azaltır.

Kakao

Kakao

Kakao tozu, ilave şeker olmadan çikolatanın tadını almanın harika bir yoludur. Ayrıca, kan basıncını düşürmeye yardımcı olabilecek demir, manganez, magnezyum ve çinko gibi mineraller ile kateşin ve epikateşin flavonoidleri içerir.

Haydi tarife geçelim İşte malzemeler:

Haydi tarife geçelim! İşte malzemeler:

Büyük bir avuç yeşillik (Ispanak ve pazı kullanılabilir)
1 su bardağı dondurulmuş kiraz/vişne veya yaban mersiniyle karışık ahududu
Yarım muz
1 su bardağı vegan süt (Badem, yulaf veya hindistan cevizi sütü olabilir)
1 yemek kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı hindistancevizi yağı
1 ölçek kolajen
1 yemek kaşığı kakao tozu
Yarım çay kaşığı tarçın

Tüm malzemeleri blendera atın, karıştırın ve tadını çıkarın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.