DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Jennifer Aniston: “Şu lanet maskeyi takın!”

01.07.2020
A+
A-

Jennifer Aniston, pandemi döneminde maske takmayan insanlara isyan etti.

Maskeli fotoğrafını paylaşan Aniston, maske takmanın tartışması olmaması gerektiğini vurgulayarak Instagram hesabından şu mesajı yayınladı:

“Maskelerin sıkıntılı ve can sıkıcı olduğunu anlıyorum fakat iş yerlerinin kapanmasının daha fena olduğunu hissetmiyor musunuz? İnsanlar işlerini kaybediyor. Afiyet çalışanları büyük bir takâtsizlik içinde. Bu virüs yüzünden pek fazla hayat sönüyor çünkü yeterince önlem almıyoruz.

İnsanların temelde iyi olduğuna inanıyorum, bu yüzden hepimizin bunu yapabileceğini biliyorum. Fakat hala ülkemizde düzlüğe çıkmak için gerekli adımları atmayan ve birbirini korumayan o kadar fazla insan var. İnsanlar kendilerinden maske takmalarının istenerek ‘haklarının ellerinden alınması’ konusunda evhamlı görünüyorlar.

Bu kolay ve etkili önerge, insanların yaşamları pahasına siyasallaştırılıyor. Bunun tartışması olmamalı. İnsanların hayatını önemsiyorsanız lütfen sadece şu lanet maskeyi takın ve çevrenizdeki insanları bunu yapmaları konusunda özendirme edin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.