DOLAR 32,2437
EURO 34,7605
ALTIN 2.414,70
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Jason Momoa yeni bir aşka hazır: Gönlünü Demi Moore’a mı kaptırdı?

Kendisi gibi oyuncu Lisa Bonet ile iki yıl önce ayrılan Jason Momoa’nın yeni bir aşka yelken açmaya hazır olduğu iddia edildi. Momoa’nın gönlünü Demi Moore’a kaptırdığı öne sürüldü.

02.02.2024
A+
A-

“Game of Thrones” dizisi ve “Aquaman” filminin yıldızı Jason Momoa, iki çocuğunun annesi Lisa Bonet ile 2022 yılında ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda boşanmak için resmi başvuru yapan çiftten Jason Momoa hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı.

Jason Momoa’nın gönlünü kendisinden 17 yaş büyük Demi Moore’a kaptırdığı öne sürüldü. İkili, birkaç hafta önce ‘Common Ground’ adlı belgeselin gösteriminde konuk olarak boy göstermişti.

“DEMI MOORE’A MESAJ ATIYOR”

İkiliye yakın bir kaynak, National Enquirer’a konuştu ve “Sohbet ettikten sonra Jason ortak bir arkadaşlarından Demi’nin numarasını aldı ve Demi’ye hayatında gördüğü en muhteşem kadın olduğunu söyleyip durdu. Jason, Demi’ye mesaj atıyor ve ona ‘kendisi kadar güzel bir gün geçirmesini umduğunu’ söylüyor. Çok klişe, ama bu Demi’nin hoşuna gidiyor” ifadelerini kullandı.

“Jason, beraber randevuya çıkmayı kabul etmesi için Demi’ye yalvarıyor ve hatta onu tanıyan arkadaşlarını arayarak kendisi için iyi şeyler söylemelerini istiyor” diyem kaynak, sözlerine; “Demi Moore ile flört etmek, Jason için çok büyük bir fantezi. Harika bir ikili olacaklarını düşünüyor ve Demi’nin ona çok şey öğretebileceğini söylüyor” diye devam etti.

“MOORE, MOMOA’YI YAKIŞIKLI BULUYOR”

Kaynak ardından da “Demi, Jason’ın yakışıklı olduğunu düşünüyor. Şimdilik çok soğukkanlı davranıyor ama Jason böyle devam ederse Demi’nin de ona karşılık vermesi an meselesi!” diye konuştu.

“BİRBİRİMİZİ ÖZGÜR BIRAKIYORUZ”

Öte yandan 2005 yılında ilişkiye başlayan ve 2017’de evlenen Jason Momoa ve Lisa Bonet, ayrılıklarını şu ifadelerle açıklamıştı:

“Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz.”

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.