DOLAR 32,4855
EURO 34,6930
ALTIN 2.405,19
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Jason Momoa ile Lisa Bonet ayrılık açıklamasından iki yıl sonra boşanıyor

Son olarak “Aquaman 2” filminde rol alan Jason Momoa ile Lisa Bonet, 16 yıllık ilişkilerini 2022 yılında noktalamıştı. Ünlü çiftten Bonet, ayrılık açıklamasından yıllar sonra boşanma davası açtı.

09.01.2024
A+
A-

Game of Thrones” dizisi ve “Aquaman” filminin yıldızı Jason Momoa ile “Cosby Show” oyuncusu Lisa Bonet, 2022 yılında ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu.

“BİRBİRİMİZİ ÖZGÜR BIRAKIYORUZ”

Ünlü çift, ayrılığı “Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz” açıklamasıyla duyurmuştu.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Lisa Bonet, bu ayrılık açıklamasından iki yıl sonra Jason Momoa’ya boşanma davası açtı. Bonet ve Momoa ayrılırken birbirlerinden maddi bir talepte bulunmazken iki çocuklarının velayetini ortak şekilde paylaşmak istedikleri ortaya çıktı.

YASAL BELGEDE AYRILIK TARİHİ 2020

Bonet’in ayrılık sebebi olarak da uzlaşılamaz fikir ayrılıklarını gerekçe gösterdiği ve tarafların birbirinden maddi talebi olmadığı öğrenildi. Yasal belgelerde çiftin ayrılık tarihinin Ekim 2020 olarak belirtilmesi dikkatlerden kaçmadı.

İKİ ÇOCUKLARI BULUNUYOR

Jason Momoa ve Lisa Bonet 2005 yılında ilişkiye başladı, 2017’de evlendi. 14 yaşında Lola adında bir kızları, 13 yaşında Nakoa-Wolf adında oğulları bulunuyor.

Lisa Bonet’nin aynı zamanda, eski eşi Lenny Kravitz’den de kızı var. Zoe Kravitz, annesinin izinden giderek oyuncu oldu.  

AŞKLARI FİLM GİBİYDİ

Sert görünümünün aksine aslında tam bir aşk adamı olan Jason Momoa’nın eşi Lisa Bonet ile bir araya gelme hikayesi, tıpkı bir filmi andırıyordu.

Lisa Bonet, 80’li yıllarda televizyonun önde gelen yıldızlarından biriydi ve Cosby Show’da rol alıyordu. Diziyi izleyen milyonlarca kişi arasında geleceğin Hollywood yıldızı Jason Momoa da bulunuyordu. Jason Momoa 8 yaşındayken Lisa Bonet’i gördü ve ona aşık oldu. Aralarında 12 yaş fark olmasına rağmen Momoa, onun kendisi için doğru kişi olduğuna inanıyordu.

“HER ZAMAN BİR KRALİÇEYDİ”

Momoa yıllar sonra verdiği bir röportajda Bonet’e olan aşkını “Onu ilk kez televizyonda gördüğümden beri, “’Anne, onu istiyorum. Hayatımın geri kalanında onunla olmak için uğraşayacağım’ dedim. Her zaman onunla tanışmak istedim. Her zaman bir kraliçeydi” diye anlatmıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.