DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Jani Atanasov Bursaspor’dan ayrıldı

01.07.2020
A+
A-

Bursaspor’un Makedon orta saha oyuncusu Jani Atanasov, yeşil-beyazlı kulüpten ayrıldı. Kadroya girmekte zorlanan 20 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bursaspor’a veda etti.
Atanasov, Bursaspor’a şu sözlerle veda etti:

“Bursaspor’a gelmeden önce Makedonya’da 500 kişinin önünde futbol oynuyordum. öncelikle Timsah Arena’da sahaya çıktığım an gördüğüm atmosferden fazla etkilendim. Kendi kendime ‘iyi ancak buraya’ geldim dedim. Her daim Bursaspor için fazla görüntü açım oldu.

Transfer sürecimde bu kulübü tercih etmemin nedeni beni seven, inanan ve geleceğim ile ilgili planlama yapan yöneticilerdi. Diğer taliplerim olmasına rağmen Bursaspor’u seçtim. Üzülerek belirtmeliyim ancak kısa süre sonra emeği geçen yöneticiler bazı problemler yüzünden kulüpten bölünme kararı aldılar.


O günden bugüne dek hiçbir teknik direktörden lehime olumlu bir girişim göremedim. Bir dönem, hiçbir yorumlama yapılmadan altyapıda antrenmana gönderildim. Her maç A takım maç kadrosundan farklı tutuldum, daima ‘neden, düzeltmem gereken nedir?’ diye sormama rağmen fiziksel bir yanıt alamadım.
Işlem baştan başa gerek sportif, gerekse idareli olarak bıkkınlık yaşadım.
İlk günden bugüne kadar Bursaspor’u, Bursa şehrini ve insanını fazla sevdim. Bursaspor’da para için yok, Bursaspor aşkı için çalıştım, savaştım ve birçok şeyi sineye çektim. Gördüm ancak Bursaspor aşkıyla yaşayan halk olduğu dek Bursaspor’un başarısını engellemeye çalışan halk müziği da mevcut! Bu yüzden bugün birçok problemlerle uğraşıyoruz.

Benim için artık Bursaspor ile yolu ayırma zamanı geldi. Şu Anda Türkiye’nin en iyi taraftarlarına seslenmek istiyorum.Kariyerimin birincil taraftarları sizlersiniz. Ben nereye gidersem gideyim defalarca yeriniz bambaşka olacak. Bu kulübe kimin geldiğinin ya da kimin gittiğinin bir kayda değer yok. Önemli olan Bursaspor’un elde edeceği başarılarla sizi memnun etmesidir. Sizler bu takımın her daim yanındasınız. Beni sahiden sevdiğinizi ve saygı gösterdiğinizi davranışlarınızdan fazla belli ettiniz. Bunun için de sizlere müteşekkirim. Kalbimdesin Teksas.

Son olarak bugüne kadar birlikte birçok şeyi paylaştığım ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepiniz kardeşim gibisiniz, hepinizi seviyorum, hayatta hep başarılı olmanızı dilerim. Bursaspor’u layık olduğu yere getireceğinizden hiçbir şüphem yok. Bursaspor’dan başım yukarıda olarak ayrılıyorum. Hoş Bir Şekilde kalın Bursaspor ailesi.”

Samet Otlak
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.