DOLAR 32,4855
EURO 34,6930
ALTIN 2.405,19
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Jamie Dimon’un Bitcoin ve Blockchain Görüşleri

JP Morgan CEO Jamie Dimon’un Bitcoin ve blockchain teknolojileri hakkındaki görüşleri hakkında detaylı bilgi edinin. Dimon’un kripto para birimleri ve blockchain teknolojilerine yönelik açıklamalarını keşfedin.

18.04.2024
A+
A-

Jamie Dimon’un Bitcoin Yorumları

Jamie Dimon'un Bitcoin Yorumları

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, lider kripto para Bitcoin’e çattı. Dimon, Bitcoin’i bir dolandırıcılık olarak nitelendirdi ve saadet zinciri ile karşılaştırdı. Dimon, Bitcoin’i anonimliği nedeniyle hedef tahtasına yerleştiriyor. Bu yüzden, kara para aklama, vergi kaçırma ve terörizme olanak sağlama potansiyeli olduğunu söylüyor. JPMorgan analistleri, halving’ten sonra potansiyel bir Bitcoin fiyat düşüşü konusunda uyarıyor.

Jamie Dimon’un Blockchain ve Kripto Teknolojisi Görüşleri

Jamie Dimon'un Blockchain ve Kripto Teknolojisi Görüşleri

Jamie Dimon kripto para teknolojisinin Blockchain haricindeki alanlarının umut verici olduğunu düşünmüyor. Dimon, akıllı sözleşmelerde kullanılanlar gibi gerçek bir işlevi yerine getiren tokenlerin gerçek bir değere sahip olabileceğini belirtiyor. Bu takdir, birçok kripto para birimini besleyen ve sadece para biriminin ötesinde geniş kapsamlı uygulamalara sahip olan temel Blockchain teknolojisine olan inancını gösteriyor.

JPMorgan Analistlerinin Bitcoin Fiyatı Tahmini

JPMorgan analistlerine göre, halving olayı halihazırda zaten fiyatlandı. Bu yüzden, analistler Bitcoin fiyatının halving sonrası düşeceğini tahmin ediyor. Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki JPMorgan analistleri Çarşamba günü yayınladıkları bir raporda, daha önceki benzer görüşlerini yineledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.